Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Vi udvikler vores kunders forretning med design som driver.

AART Designers

Produktdesign

Vi udvikler produkter målrettet vores kunders brand og marked.

Det gør vi med afsæt i en tæt dialog og strategiske designprocesser, hvor vi fokuserer på at finde den helt rigtige kombination af form, funktion og forretning. Vi har god og bred erfaring med langvarige og succesfulde kundesamarbejder, hvor vi ofte deltager som udviklingspartner både før, under og efter markedsintroduktion, så vi sammen sikrer de bedste vilkår for et stærkt design og en succesfuld forretning.

AART KBH 2019 07 H kontraframe

Projektdesign

Vi udvikler projektdesign målrettet specifikke projekter – fra større byggerier til midlertidige events.

Det gør vi med afsæt i strategiske designprocesser og en tæt dialog med bygherrer og projektets øvrige aktører. Det kan være et inventarprojekt, hvor vi med møbler, materialer og specialdesignede løsninger understøtter rummenes funktionalitet og stemning, eller en messestand, hvor vi iscenesætter en virksomhedens brand og kerneforretning. Altid med fokus på projektets specifikke karakter, behov og økonomi, så vi sammen skaber en stærk og succesfuld løsning.

Multikulturhus aart H 11

Design som driver

AART Designers er sat i verden for at udvikle vores kunders forretning med design som driver. Det sker i krydsfeltet mellem design, interiør og arkitektur, hvor vi ser og skaber muligheder for at udvikle effektfulde løsninger – formet af brugernes behov, markedets muligheder og, ikke mindst, vores kunders verden og visioner.

Aart CPH2 22 Low

Dialogbaseret design

Vi sætter overliggeren højt, men vi gør det altid i tæt dialog med vores kunder, så vi finder den helt rigtige kombination af form, funktion og forretning. Derfor planlægger vi altid en fokuseret og fælles afstemt proces med blik for projektets rammer og muligheder. Det kan omfatte indledende undersøgelser med brugerinddragelse over konceptudvikling til produktion og markedsintroduktion, eller det kan være kortere forløb med afgrænsede ydelser som et idékatalog eller en konceptvisualisering.

AART aarhus 2017 KSM 18

Designpriser

IF award Iconic design award German design award Renoverpris 2018 20

Kontakt

Morten Hove Lasthein
Partner og designchef i AART Designers
Mobil: +45 41 96 35 09
E-mail: mhl@aart.dk

Aart CPH2 16 Low MHL