Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Læs mere

AART Designers

Hos AART Designers arbejder vi i krydsfeltet mellem design og arkitektur, hvor vi med specialiserede designydelser hjælper vores kunder med at stå stærkere i markedet.
Mere

Effektfulde løsninger

Med fokus på vores kunders verden arbejder vi dedikeret med at omsætte visioner til effektfulde løsninger inden for produktdesign og projektdesign – formet af brugernes behov og markedets muligheder. Det gør vi med et tværfagligt fællesskab, hvor vi trækker på et bredt funderet team med kernekompetencer inden for det byggede miljø.

Aart CPH2 22 Low

Bliv klogere på vores arbejde med design på tværs af skala og sektor.

Magasin

Fokuseret proces

Vi arbejder med design som et strategisk værktøj til at udvikle vores kunders forretning. Sammen planlægger vi en målrettet proces med fokus på projektets ramme og muligheder. Det kan omfatte indledende undersøgelser med brugerinddragelse over konceptudvikling til produktion og markedintroduktion, eller det kan være kortere forløb med afgrænsede ydelser som et idékatalog eller en konceptvisualisering.

AART aarhus 2017 KSM 18

Designpriser

IF award Iconic design award German design award Renoverpris 2018 20

Produktdesign

Vi udvikler produkter målrettet vores kunders brand og marked.

Det gør vi med afsæt i en tæt dialog og strategiske designprocesser, hvor vi fokuserer på at finde den helt rigtige kombination af form, funktion og forretning. Vi har god og bred erfaring med langvarige og succesfulde kundesamarbejder, hvor vi ofte deltager som udviklingspartner både før, under og efter markedsintroduktion, så vi sammen sikrer de bedste vilkår for et stærkt design og en succesfuld forretning.

Web Igloo hub 1820 21

Projektdesign

Vi udvikler projektdesign målrettet specifikke projekter – fra større byggerier til midlertidige events.

Det gør vi med afsæt i strategiske designprocesser og en tæt dialog med bygherrer og projektets øvrige aktører. Det kan være et inventarprojekt, hvor vi med møbler, materialer og specialdesignede løsninger understøtter rummenes funktionalitet og stemning, eller en messestand, hvor vi iscenesætter en virksomhedens brand og kerneforretning. Altid med fokus på projektets specifikke karakter, behov og økonomi, så vi sammen skaber en stærk og succesfuld løsning.

Multikulturhus aart H 11

Kontakt

Morten Hove Lasthein
Partner og designchef i AART Designers
Mobil: +45 41 96 35 09
E-mail: mhl@aart.dk

Aart CPH2 16 Low MHL