Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Karriere

Vi er altid på udkig efter dygtige og dedikerede kollegaer.

Se vores ledige stillinger

Få hele Skandinavien som arbejdsplads

Med kontorer i Aarhus, København, Roskilde, Frederikssund, Oslo og Stockholm tilbyder vi karrieremuligheder i hele Skandinavien. Vi giver dig mulighed for at udvide din horisont og prøve kræfter med højt profilerede projekter på tværs af de skandinaviske lande – fra kulturelle kraftcentre og bæredygtige byforvandlinger til Skandinaviens største sundhedsprojekter. Vil du vide mere om vores mange projekter, så kan du få et smugkig herunder.

Aarhus Havn 20190613 TH 0390
Med kollegaer i hele Skandinavien får du rig mulighed for at udvide dit netværk.

Bliv en del af et fagligt fællesskab på mere end 300 arkitekter, konstruktører, byplanlæggere, designere og antropologer.

Det handler om os

Vi brænder for at udvikle vores faglige fællesskab. For vi tror på, at vi står stærkere sammen, når vi mødes på tværs af kompetencer og kulturer. Uanset hvor du starter din karriere hos os, vil du derfor møde lige så forskellige og fantastiske kollegaer, som i den verden, vi arbejder for at bevæge og begejstre.

AART Days 2019 bød på to fællesskabende dage på tværs af vores kontorer i Skandinavien.

Sammen hæver vi den faglige barre

Med AART+ har vi skabt en intern platform for at udvikle vores fælles faglighed. En platform, hvor vi hæver den faglige barre, så vi sammen kan skabe arkitektur, der bygger på et strategisk arbejde med viden og innovation. Vores mange AART+ indsatser spænder derfor bredt lige fra interne oplægsrækker og eksterne forskningssamarbejder til skræddersyede efteruddannelsesforløb.

Aarhus Havn 20190613 TH 0092
Stiftende partner Anders Tyrrestrup holder internt oplæg om vores fælles milepæle.