Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Sky

Moderne LED med et nordisk snit

Producent
Focus Lighting
Designer
AART Designers
Status
I produktion
FL Lille Langebro 6499

Sky er en serie af lamper i stilrent nordisk design. Ved at placere LED-lyskilden i bunden og skjule reflektoren i toppen af armaturet giver SKY et behageligt, blændfrit lys, der er unikt på markedet. På den måde spiller lampen sammen med omgivelserne, mens dens afklarede form gør den let at passe ind i ethvert udendørs miljø.

Robuste materialer

Sky er lige så robust i sit materialevalg, som den er stilrent i sit design. Støbt i aluminium med et gennemsigtigt skjold af langvarig polykarbonat, det har en lang levetid med et minimum af vedligeholdelse. Den kan kombineres med en galvaniseret standardmast, hvor overgangsdelen fra mast til armatur giver mulighed for enkel og effektiv differentiering – fx i form af et logo eller signaturfarve.

Sky Park Stockholm 9648 L
Vi har haft et virkelig godt samarbejde med AART Designers. De har forstået at kombinere design og funktionalitet på enkel og elegant vis.
Claus Mølhede / Salg og Design hos Focus Lighting
FL Lille Langebro 6557

Sky-serien

Sky-serien omfatter, ud over parkarmaturet SKY Park, en pullert og vægarmatur, begge i samme enkle og stilrene design. Serien findes i fire typer lakering, grafikgrå, silvergrå, sort og corten brown. For alle tre produkter i serien er lyskilden LED, som giver et behageligt, indirekte lys.

Fl sky pullert og væg corten job1118 web

Vil du vide mere?

Morten Hove Lasthein
Partner / Leder af AART Designers / Industriel designer MAA
Aarhus
mhl@aart.dk
+45 41 96 35 09