Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

STAY

Stilren funktionalitet

Producent
OneCollection
Designer
AART Designers
Status
I produktion
STAY White AART 03

STAY er en stilren og funktionel sofa skabt med tanke på at invitere pårørende ind og inkludere dem i patientens forløb. Som en kombineret sofa, chaiselong og seng er den udviklet til rum med høje krav til hygiejne og holdbarhed, samtidig med at den tilbyder en høj komfort og udnytter pladsen optimalt. Med sin fleksible kvalitet og simple, stilrene karakter passer den ikke alene til sengestuen, men også annekset, sommerhuset eller lignende.

Hjemlig stemning

STAY kan enkelt og hurtigt tilpasses døgnets forskellige behov. Fra blød og fleksibel sofa, over til chaiselong og videre til komfortabel og stabil seng. Den er yderst indpasningsvenlig samtidigt med, at den bidrager til at skabe en afslappet og hjemlig stemning i områder, hvor der er behov for at skabe ro og tryghed. Det enkle, stilrene design giver STAY et meget imødekommende og venligt udtryk, der samtidig bidrager til at optimere på den sparsomme plads.

2020 04 02 STAY 01
STAY har et let forståeligt udtræksprincip, som gør den intuitiv at betjene for skiftende brugere. Samtidigt understøtter den enkle opbygning en hurtig og effektiv rengøring og vedligeholdelse.
Morten Hove Lasthein / Designchef i AART Designers

Komfort og hygiejne

STAY består af to primære dele – selve sengerammen og madrassen/hynderne. Sengerammen er konstrueret af solide materialer, og rammen er med lukkede overflader og hovedsageligt udført i laminat, der er velegnet til miljøer med mange brugere og krav om høj hygiejne. Madrassen/hynderne består af en kerne med skåret skum med høj komfort og solid densitet, mens polstringen er udviklet med så enkle og få syninger som muligt for at minimere eventuelle hygiejneudfordringer.

2020 04 02 STAY 03

Vil du vide mere?

Morten Hove Lasthein
Partner / Leder af AART Designers / Industriel designer MAA
Aarhus
mhl@aart.dk
+45 41 96 35 09