Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

feel

Mere hjemlig - mindre institutionel

Producent
Brunner
Designer
AART Designers
Status
Lanceret
2022 05 09 ARTT CHARLOTTEHAVEN129835 LF

Stole og møbelserien 'feel' er designet med ønsket om at skabe en hjemlig og imødekommende atmosfære i det fysiske miljø. Med sit skandinaviske formsprog og gennemtænkte funktionalitet er serien velegnet til såvel seniorbofællesskabet og sundhedshuset som hotelloungen og restauranten. feel er skabt i samarbejde med den tyske designvirksomhed, Brunner.

Kombinerer skandinavisk formsprog med funktionelle krav

Feel kombinerer et nutidigt og skandinavisk formsprog med flere funktioner, som gør stolen velegnet til både hotel- og restaurationsbranchen og sundheds- og plejemiljøer, hvor afslappende komfort, ergonomiske krav og funktionalitet er centrale aspekter, som designet skal imødekomme.

Serien er på én og samme tid robust i sin konstruktion og elegant i sit formsprog. De polstrede flader tilfører en varm og venlig stoflighed, og kan samtidig let afmonteres og rengøres.

Feel-serien indeholder en dining chair med hhv. høj og lavere ryg, en recliner med justerbar ryg og fodskammel samt spiseborde og sofaborde i forskellige dimensioner. Møblerne kan bruges og kombineres i indretningen af både private opholdsrum og fællesfaciliteter som fx stue, lounge og spisemiljøer.

2022 05 10 ARTT CHARLOTTEHAVEN129943 web kombi 3

Mere hjemlig - mindre institutionel

Stole og møbelserien feel er designet med ønsket om at skabe en hjemlig og imødekommende atmosfære i det fysiske miljø. Med sit skandinaviske formsprog og gennemtænkte funktionalitet er serien velegnet til såvel seniorbofællesskabet og sundhedshuset som hotelloungen og restauranten. Feel er skabt i samarbejde med den tyske designvirksomhed, Brunner.

2022 05 10 ARTT CHARLOTTEHAVEN130093 cut

Et smukt og effektivt greb

Det brede armlæn og overgangen herfra videre ned i benene giver stolene personlig karakter og rummer samtidigt seriens elegante sammenspil mellem flader og afrundede former.

Armlænets udformning tilfører stolene flere centrale kvaliteter. Udover en komfortabel siddeoplevelse for brugeren fungerer det også som et ergonomisk greb, når stolen skal flyttes. Designet sikrer i øvrigt, at stolen kan stables i en enkel og flot formation.

2022 05 10 ARTT CHARLOTTEHAVEN129954 kombi
Det gode samarbejde med Brunner og vores fælles stærke mindset har resulteret i et smukt og vellykket eksempel på, når form og funktion smelter sammen og går op i en højere enhed.
Morten Hove Lasthein / Leder af AART Designers
2022 05 10 ARTT CHARLOTTEHAVEN129943 beskåret
2022 05 09 ARTT CHARLOTTEHAVEN129590
2022 05 09 ARTT CHARLOTTEHAVEN129642

Vil du vide mere?

Morten Hove Lasthein
Partner / Leder af AART Designers / Industriel designer MAA
Aarhus
mhl@aart.dk
+45 41 96 35 09