Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Billund Gastropub

Stemningsfuldt samlingssted

Kunde
Billund Gastropub
Designer
AART Designers
Status
Realiseret
AART Gastropub 16 adjusted

I samarbejde med Billund Gastropub har AART Designers udviklet et helhedskoncept, der afspejler restaurantens brand og identitet samt skaber en indbydende og stemningsfuld atmosfære. Med en funktionel og praktisk indretning sikrer konceptet ligeledes effektive arbejdsgange og serveringsmønstre for personalet, hvilket er med til at gøre stedet til en attraktiv og velfungerende arbejdsplads.

Stemningsfuldt samlingssted

Projektet blev udviklet i forbindelse med opførelsen af et antal bygninger på Butikstorvet i Billund, som AART har tegnet. Udgangspunktet for projektet var en åben bygningsstruktur i to etager og omfattede både indretningslayout, aptering af bygningens overflader samt fast og løst inventar.

Den store specialdesignede bar er centralt placeret, og er synlig både gennem vinduesfacaden samt fra første etage via det dobbelthøje atrium. Herudover er der flere andre specialdesignede løsninger såsom indbyggede sofaer, rumdelere samt paneler med stemningsskabende lys. Generelt en varieret brug af forskellige materialer, overflader og farver som skaber en karakterfuld, hyggelig og uformel stemning.

Billund besøges af mange turister hvert år, særligt om sommeren, og udover de lokale indbyggere har byen også internationale beboere, som arbejder kortere tid i byen. Det skaber et varieret kundegrundlag og behov. Det var derfor centralt for udviklingen af Billund Gastropub at skabe et fleksibelt og alsidigt designkoncept, der kan rumme alt fra børnefamilier omkring frokosttid over forretningsmiddage om eftermiddagen til et samlingssted med udskænkning og underholdning om aftenen.

Vi er på alle måder meget stolte over samarbejdet med AART. Vi er overhovedet ikke i tvivl om, at designkonceptet understøtter vores produkt. Tværtimod løfter det forretningen og vores iværksætteridé til et nyt niveau i vores branche.”
Thomas Gullbæk Jørgensen / Ejer af Billund Gastropub

Vil du vide mere?

Morten Hove Lasthein
Partner / Leder af AART Designers / Industriel designer MAA
Aarhus
mhl@aart.dk
+45 41 96 35 09