Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Loop

Loop

Producent
Out-sider
Designer
AART Designers
Status
I produktion
Loop bench outsider h012

LOOP er en serie af rummøbler til inde- og uderum. Med sit farverige udtryk og sine legende former og mange kombinationsmuligheder skaber LOOP et fleksibelt og karakterfuldt rum i byen, parken, børnehaven, skolen med mere. Et rum, der stimulerer sanserne og inspirerer til uformelt ophold og socialt samvær.

LOOP er fremstillet af et slagfast, ridse-frit og UV-resistent plastmateriale, der sikrer møblet en lang levetid. Det fremstilles i en bred palette af farver, samtidig med at det er muligt at integrere solcelleforsynet lys, så det efter mørkets frembrud gløder via en integreret LED-lysslange.

Loop bench outsider h001

LOOP blev oprindelig designet til Aarhus Festuge i 2007. I samarbejde med Out-sider blev der specialfremstillet 50 eksemplarer, som udsprang af ideen om at udvikle et nyt og anderledes samværsmøbel, som føjede et positivt element til byrummet og kunne anvendes på lige fod af børn, unge og ældre. Efter festugen blev LOOP sat i produktion og er siden vokset til en serie af møbler - LOOP Light, LOOP Line, LOOP Arch, LOOP Corner og LOOP Cone.

Loopline bench outsider h003

Vil du vide mere?

Morten Hove Lasthein
Partner / Leder af AART Designers / Industriel designer MAA
Aarhus
mhl@aart.dk
+45 41 96 35 09