Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Loop

Loop

Producent
Out-sider
Designer
AART Designers
Status
I produktion
Loop bench outsider h012

LOOP er en serie af rummøbler til inde- og uderum. Med sit farverige udtryk og sine legende former og mange kombinationsmuligheder skaber LOOP et fleksibelt og karakterfuldt rum i byen, parken, børnehaven, skolen med mere. Et rum, der stimulerer sanserne og inspirerer til uformelt ophold og socialt samvær.

Hele LOOP familien klar som RECYCLED og Svanemærket

Alle moduler findes nu i en ny RECYCLED variant produceret af 100% recycled polyethylene plast (85% produktionsspild + 15% kværnet brugte plastposer). Samtidigt har produkterne opnået at blive Svanemærket som Nordens første byrumsmøbel i plast – og skaber dermed positiv effekt på både vores byrum og miljøet.

LOOP UP Swan label web red

Den originale runde LOOP blev, i samarbejde med out-sider, oprindeligt udviklet til Aarhus Festuge 2007 for at skabe rum til uformelle møder og oplevelser i byen. Siden har det populære byrumsmøbel fået selskab af nye varianter, og udgør nu tilsammen en hel familie af modulære siddemøbler.

LOOP er fremstillet af et slagfast, ridse-frit og UV-resistent plastmateriale, der sikrer møblet en lang levetid. Det fremstilles i en bred palette af farver, samtidig med at det er muligt at integrere solcelleforsynet lys, så det efter mørkets frembrud gløder via en integreret LED-lysslange.

Loop bench outsider h001

Til Aarhus Festuge i 2007 blev der i samarbejde med Out-sider specialfremstillet 50 eksemplarer, som udsprang af ideen om at udvikle et nyt og anderledes samværsmøbel, som føjede et positivt element til byrummet og kunne anvendes på lige fod af børn, unge og ældre. Efter festugen blev LOOP sat i produktion og er siden vokset til en serie af møbler - LOOP Light, LOOP Line, LOOP Arch, LOOP Corner, LOOP Cone og den rnyeste RECYCLED variant - LOOP UP.

Loopline bench outsider h003

Vil du vide mere?

Morten Hove Lasthein
Partner / Leder af AART Designers / Industriel designer MAA
Aarhus
mhl@aart.dk
+45 41 96 35 09