Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Hygiejnemøbel

Enkelt og robust hygiejnemøblel

Producent
Stærmose Industry
Designer
AART Designers
Status
I produktion
2020 12 21 Hygiejnemobel Pakhusene 02

Covid-19 har skabt en ny hverdag med et skærpet fokus på hygiejne for os alle. Sammen med Stærmose Industry har vi derfor udviklet et nyt hygiejnemøbel, som efter en succesfuld testperiode med feedback fra elever, lærer og forældre, nu er opdateret og klar til levering til skoler, institutioner og virksomheder.

Skabt til at højne håndhygiejnen

Vores vision med møblet har været klar fra start; nemlig at højne den generelle håndhygiejne og dermed bidrage til mindre smittespredning. Resultatet er et tidssvarende møbel med afrundede former, indbydende farver og integreret teknik afskærmet af robuste materialer. Et design, der gør det naturligt at vaske/afspritte hænder og samtidig enkelt og robust kan integreres i både skoler, institutioner og virksomheder – uden at fremstå for teknisk eller institutionel. Det vil på den måde nudge til en bedre hygiejne ved at gøre håndvask mere synlig som en naturlig del af opholdsarealer – i stedet for som oftest isoleres til toiletter, køkkener og baggange.

2 AART Hygiejnemobel Versio 2 0

Første eksemplar står udstillet på vores kontor i Pakhusene på Aarhus Ø, hvor det kan ses fra gaden og fremvises efter aftale.

AART Staermose Hygiejnemobel 03

Vil du vide mere?

Morten Hove Lasthein
Partner / Leder af AART Designers / Industriel designer MAA
Aarhus
mhl@aart.dk
+45 41 96 35 09