AART designers er specialiseret i produktdesign og interiørdesign. Tilknytningen til AART architects er tæt, og sammen udgør de to virksomheder et tværfagligt fællesskab i krydsfeltet mellem design og arkitektur.

Produktdesign
Vi arbejder dedikeret med at udvikle stærke og succesfulde produkter – formet af markedets muligheder og vores kunders verden. Netop vores kunders ambitioner er udgangspunktet for ethvert samarbejde, hvor vi arbejder fokuseret på at styrke deres forretning og brand. Vores kernekompetence er produkter i relation til bygninger og byrum, og vores ydelser spænder fra brugerinddragelse til idégenerering, konceptdesign, produktionsoptimering og strategisk markedsføringsmateriale.
 
 
 

 
Morten Hove Lasthein
Partner / CEO / Designchef
+45 41 96 35 09
mhl@aart.dk
Interiørdesign
Vi arbejder strategisk med interiørdesign på tværs af skala og sektorer. Det gør vi i tæt samarbejde med bygherrer, hvor vi med møbler, materialer og moderne teknologier åbner for nye perspektiver på, hvordan rum kan bruges og den samlede arkitektur opleves og optimeres. Altid med udgangspunkt i den konkrete opgaves krav og visioner, som vi indfrier gennem en række veldefinerede ydelser – fra brugerinddragelse til indretningsløsninger, inventardesign og tilsyn på byggepladsen.
 
 
 

 
Matilde Billeskov Olesen
Arkitekt
+45 20 69 04 00
mol@aart.dk
 
 
Læs mere om AART designers i publikationen New Perspectives