Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

INCUBA Next

Vækstfyrtårn på 18 etager

Beliggenhed
Aarhus, Danmark
Størrelse
20.000 kvm
Bygherre
INCUBA
Status
Under udvikling
Bygherrerådgiver
Rambøll
Arkitektfaglig bygherrerådgiver
AART
INCUBA Next Foyer AART

Aarhus får et nyt vækstfyrtårn, når INCUBA over de kommende år udvider med 20.000 hypermoderne kvadratmeter til vækstorienterede teknologivirksomheder midt i Katrinebjergs it- og innovationsmiljø.

I mere end 30 år har INCUBA været mødestedet for tech-tunge iværksættere i Aarhus. Et vækstlag, som får endnu mere plads at udvikle sig på, når INCUBA frem mod 2024 udvider sin virksomhedshub på Katrinebjerg med vækstfyrtårnet INCUBA Next målrettet scaleups og udviklingsteams fra større teknologivirksomheder.

”Et stærkt startup-økosystem kræver, at vi også kan rumme de virksomheder, der har taget næste trin på vækststigen, så den erfaring og talentmasse, de har opbygget, ikke forsvinder. I INCUBA Next kan de største af vores virksomheder forblive en del af miljøet, samtidig med at vi skaber en ideel ramme for vækstvirksomheder, der har gavn af at være tæt på andre entreprenante talenter og virksomheder samt hele forskningsmiljøet,” udtaler administrerende direktør for INCUBA, Mai Louise Agerskov.

”Vi ser mod et arbejdsmarked i forandring og særligt blandt de ambitiøse startups og vækstorienterede teknologivirksomheder, er det vigtigt med ekstremt fleksible og attraktive omgivelser, der kan bidrage til innovation og talenttiltrækning,” tilføjer direktør for INCUBA Katrinebjerg, Arne Vesterdal.

Som en udvidelse af det nuværende INCUBA Katrinebjerg vil INCUBA Next rejse sig op imod 80 meter og dermed blive synlig fra det meste af Aarhus. Som et vækstfyrtårn vil det rumme 20.000 kvadratmeter fordelt på 18 etager med flere tagterrasser samt møde- og konferencefaciliteter på de to øverste etager. Sidst, men ikke mindst, vil det blive projekteret som et bæredygtigt byggeri med DGNB-guldcertificering.

INCUBA Next Moderum AART

Vil du vide mere?

Anders Tyrrestrup
Stiftende partner / CINO / Arkitekt MAA
Aarhus
aty@aart.dk
+45 25 32 32 78