Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

INCUBA Next

Vækstfyrtårn på 18 etager

Beliggenhed
Aarhus, Danmark
Størrelse
20.000 kvm
Bygherre
INCUBA
Status
Under udvikling
Bygherrerådgiver
Rambøll
Arkitektfaglig bygherrerådgiver
AART
INCUBA Next Foyer AART

Aarhus får et nyt vækstfyrtårn, når INCUBA over de kommende år udvider med 20.000 hypermoderne kvadratmeter til vækstorienterede teknologivirksomheder midt i Katrinebjergs nye it- og innovationsmiljø.

Innovative og effektive rammer

Som en udvidelse af det nuværende INCUBA Katrinebjerg vil INCUBA Next rejse sig op imod 80 meter og dermed blive synlig fra det meste af Aarhus. Som et vækstfyrtårn vil det rumme 20.000 kvadratmeter fordelt på 18 etager med moderne kontorer, samt møde- og konferencefaciliteter på dele af to øverste etager. Her vil modulære kontorrum skabe fleksible og attraktive rammer, der understøtter fremtidens arbejdsformer og indbyder til effektivt arbejde og fællesskab på tværs af virksomheder.

INCUBA Next Moderum AART

Åben og livlig stueetage

INCUBA Next er en del af Aarhus Kommunes udviklingsplaner for Katrinebjerg, som skal forvandle det gamle industriområde til en blandet bydel med bolig, studie, erhverv og caféliv. Derfor vil der i bygningens stueplan ligge både restaurant og café, som henvender sig åbent og imødekommende mod INCUBA-pladsen, der med sin centrale placering skal være med til at skabe liv i og omkring bygningen og den forvandlede bydel.

INCUBA Next Eksterioer 01 AART

Høje ambitioner

De store, dybe vinduesnicher, der spænder over to etager, sikrer optimale dagslysforhold, som både trænger dybt ind i bygningen og har skærmende funktioner. De skaber ligeledes udsigt over Katrinebjerg og Aarhus og giver et udtryk af åbenhed og transparens. Som nyt vækstfyrtårn, der kigger mod fremtiden, er INCUBA Next projekteret til at opnå DGNB-guldcertificering indenfor bæredygtig byggeri. Derudover vil nye smart building-teknologier være med til at mindske bygningens overordnede klimaaftryk og samtidig skabe komfortable og optimale rammer at arbejde i.

Vil du vide mere?

Anders Tyrrestrup
Stiftende partner / CINO / Arkitekt MAA / NORDMAK
Aarhus, Stockholm
aty@aart.dk
+45 25 32 32 78