Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

DANVA

Puster nyt liv i eksisterende rammer

Beliggenhed
Skanderborg, Danmark
Kunde
DANVA
Størrelse
160 + 153 kvm
Status
Færdiggjort
Spaceplanning
AART
AART Webcase Danva 03

Med fokus på at forløse de eksisterende rammers fulde potentiale har AART Spaceplanning skabt et indbydende og identitetsskabende indretningskoncept for foyer og kantine i DANVAs hovedkontor, Vandhuset.

I tæt dialog med DANVA har AART Spaceplanning skabt et nyt indretningskoncept, der på enkelt vis giver nyt liv til hovedkontorets foyer og kantine og samtidig underbygger organisationens identitet og arbejdskultur.

DANVA er en brancheorganisation, der har til formål at sikre bæredygtige vand- og spildevandsløsninger i Danmark. Klima og genbrug har derfor spillet en central rolle i planlægningen og transformationen af rummene.

I stedet for at smide ud og rive ned, har eksisterende inventar, såsom køkkenøer, højborde og vægge, fået nye, afstemte blå farver, der afspejler organisationens nordiske identitet og skaber forbindelser til bygningens vandelementer.

Dertil har der været fokus på at skabe et fleksibelt og uformelt miljø, hvor medarbejdere og gæster i organisationen kan samles over en frokost i kantinen eller en kop kaffe i foyeren. Tilføjelser af naturlige materialer, grønne planter og hyggebelysning til rummene medvirker til en beroligende og stemningsskabende effekt.

AART Webcase Danva 07

Vil du vide mere?

Torben Skovbjerg Larsen
Stiftende partner / CEO / Arkitekt MAA
Aarhus
tsl@aart.dk
+45 25 32 32 79