Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

HI:LIFE

Studielivet på toppen af Aarhus

Beliggenhed
Aarhus, Danmark
Bygherre
Konstruct
Størrelse
17.000 kvm
Opdrag
Privat opdrag i 2016
Status
Opført i 2020
Arkitekt
AART
HI life 04 AART H

HI:LIFE på Gøteborg Allé i Aarhus åbner for nye perspektiver på at skabe sunde og socialt stimulerende ungdomsboliger, hvor livet leves i gård­haver og taghaver og på altaner – afskærmet og højt hævet over byens støj.

234 ungdomsboliger

HI:LIFE rummer 234 ungdomsboliger, der fordeler sig omkring en indre gårdhave, som ikke alene skaber rekreative rammer for beboerne, men også skærmer mod støj fra den omkringliggende by. Gårdhaven indrammer derudover ankomsten til alle opgange, så spontane møder fremmes og stimulerer følelsen af karréen som et stort fællesskab.

HI life 15 AART H

Livet på terræn og i højden

Mødet mellem beboerne er vægtet højt i arkitekturen og disponeringen af boligkarréen – ikke kun på terræn, men også i højden, hvor tagterrasser udgør endnu et fællesrum. Hævet over byen vil beboerne her have mulighed for at mødes og slappe af i grønne omgivelser.

HI life 05 AART H

Unikt udemiljø

Den fælles taghave strækker sig langs hele boligkarréen og tilbyde beboerne et unikt udemiljø med terrasser, højbede, blomsterkummer, integrerede trappetårne og en naturlig zoneopdeling, som alt sammen giver beboerne mulighed for at nyde udelivet og bruge taghaven til forskellige formål.

HI life 12 AART H

Vil du vide mere?

Mads Nygaard
Group partner / Arkitekt MAA
Aarhus
mny@aart.dk
+45 26 79 84 86