Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Woods Nordport

Et bæredygtigt kraftcenter med fællesskabet i fokus

Beliggenhed
København, Danmark
Bygherre
NREP
Størrelse
8.200 kvm
Status
Under udvikling
Akkvisition
Vinderforslag i privat udbud i 2019
Arkitekt
AART
Andre samarbejdspartnere
KPC
By & Havn
Teilmann
Aarhusgadekvarteret By og Havn KPC AART 3

I Nordhavn i København vokser et nyt flerbrugerhus frem med høje ambitioner for miljøet og fællesskabet – og så er det skabt til at spille smukt sammen med den omgivende bydel.

I Nordhavn vil NREP opføre det nye flerbrugerhus i tæt samspil med metro og bydelspladser. Selve aftalen sker på baggrund af en proces, hvor By & Havn har anmodet potentielle investorer om at indsende interessetilkendegivelser, så der på den baggrund kunne indgås betingede salgsaftaler med de parter, som vurderes bedst at opfylde ønskerne til de to byggefelter. Her fik KPC opgaven, som senere er blevet købt af NREP.

Bag projektet er en klar ambition om at skabe et byggeri, der spiller smukt sammen med omgivelserne og ikke mindst indfrier ambitionen om at skabe et flerbrugerhus med både fælles kantine og coworking-café, så huset vil bidrage til at udvikle de fremtidige fællesskaber i og omkring Nordhavn.

De to byggefelter i Århusgadekvarteret er blevet udbudt samlet. De rummer tilsammen 8.200 etagekvadratmeter og ligger ud til Kalkbrænderihavnsgade og Århusgade med stor synlighed fra Nordhavn s-togstation og Nordhavn metrostation. Med sin centrale beliggenhed bliver det kommende flerbrugerhus således porten til det livlige Aarhusgadekvarteret, hvor der allerede bor cirka 2.500 mennesker og arbejder cirka 700. Kvarteret rummer blandt andet adskillige butikker, supermarkeder, restauranter og caféer.

Projektet er DGNB Guld certificeret.

Bæredygtig certificering

Det nye flerbrugerhus er skabt til at opfylde kravene til DGNB Platin, der er den højeste, bæredygtige DGNB-certificering.

Vil du vide mere?

Michael Hedegaard Andersen
Associeret / Teamleder / Arkitekt
København
mha@aart.dk
+45 41 96 35 14