Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Woods Nordport

Woods Nordport - et kontorhotel med fællesskabet i fokus

Beliggenhed
København, Danmark
Bygherre
NREP
Størrelse
8.200 kvm
Status
Bygget
Akkvisition
Vinderforslag i privat udbud i 2019
Arkitekt
AART
Landskab
LYTT
Entreprenør
Nordstern
Andre samarbejdspartnere
KPC
By & Havn
Teilmann
Nordport Photo Niels Nygaard 07

Ved indgangen til Århusgadekvarteret og lige overfor Nordhavn Metro finder man Woods Nordport - et flerbrugerhus med rødbrune teglsten og klassiske proportioner. Med en enkel og klar arkitektur indpasser Woods Nordport sig i områdets kontekst, som er præget af at være en ny og levende bydel. AART har tegnet hele bygningen herunder også indretningen, der med et varmt og imødekommende udtryk gør det muligt at opdele og udleje områderne fleksibelt. Woods Nordport summer af liv fra husets mange kontorfællesskaber og fællesfaciliteter, hvor faglige og positive synergier opstår og deleøkonomien blomstrer.

Arkitektur, der spiller smukt sammen med området

Arkitekturen bag Woods Nordport er karakteriseret ved subtile detaljer, præget af dybe vinduesnicher og tilbagetrækninger, som skaber dybde og spil i facaden. Som et karakteristisk element på nordfacadens hjørne har Woods Nordport en arkadegang. Med en DGNB Guld certificering har projektet en stærk bæredygtighedsprofil.

Vores ambition var at skabe et bæredygtigt kraftcenter med fællesskabet i fokus. Et kraftcenter, der emmer af liv fra tidlig morgen til sen aften og løfter deleøkonomien ind i udviklingen af fremtidens arbejdspladser. Alt sammen med fokus på at skabe en bygning, der rækker ud over sig selv, giver noget tilbage til byen og skaber nye muligheder for beboere og besøgende i Århusgadekvarteret.”
Michael Hedegaard Andersen, Teamleder og Arkitekt hos AART

Fleksibel indretning

Med materialer som beton, træ og stål er indretningen i Woods Nordport rustik men med et varmt og imødekommende udtryk. Der summer af liv fra caféen i stueetagen, og de mange brugere af huset mødes i den fælles kantine, på tagterrassen, i de tilhørende fitnesslokaler og i de fælles opholdsrum til en kop kaffe eller et uformelt møde. Woods Nordport har både kontorfællesskaber samt store og mindre kontorer afhængig af behov og størrelse på den enkelte virksomhed.

Centralt beliggende i bygningens kerne og på hver etage er der adgang til fælles opholdsrum med uformelle mødelokaler og kaffestationer, der fungerer som bindeled i bygningen. Langs vinduerne er der kontorområder med fleksibel indretning, hvilket gør det muligt at opdele og udleje områderne i forskellige størrelser afhængig af virksomhedernes behov.

Vil du vide mere?

Michael Hedegaard Andersen
Associeret / Teamleder / Arkitekt
København
mha@aart.dk
+45 41 96 35 14