Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Actus

Stemningsfuldt og uformelt kontormiljø

Beliggenhed
Aarhus, Danmark
Kunde
Actus
Størrelse
ca. 330 kvm
Status
Færdiggjort
Spaceplanning
AART
AART Webcase Actus 03

Med fokus på at styrke samarbejde og trivsel har AART Spaceplanning udarbejdet et nyt stemningsfuldt transformations- og indretningskoncept for investeringsvirksomheden Actus’ eksisterende lokaler på Marselisborg Lystbådehavn.

I transformationen af Actus’ eksisterende lokaler, som tæller et åbent kontorrum, mødelokaler og et køkken har AART Spaceplanning og AART Transformation arbejdet strategisk med at skabe et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø, der udnytter rummenes fulde potentiale.

Udover de eksisterende lokaler tæller transformationen en udvidelse på ca. 150 kvm, som tidligere var udlejet eksternt. På den måde er der skabt ekstra plads til nye arbejds- og opholdszoner og faciliteter, som kan anvendes til flere formål i løbet af en arbejdsdag og fungere som varierende alternativer til faste arbejdspladser.

De nye områder og faciliteter er skabt, så de både inspirerer til samarbejde og vidensdeling, ro og fordybelse samt indbyder til uformelle ophold, såsom en kop kaffe ved cafébordet eller et slag bordtennis med sin kollega, hvilket medvirker til at styrke medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde.
Anette Bjerring Gammelgård / Faglig leder af AART Spaceplanning

Gode dagslysforhold er også vigtige parametre for medarbejdernes trivsel og helbred, og derfor er der, i indretningen af lokalerne, arbejdet aktivt med at udnytte udsigten til lystbådehavnen og trække lyset langt ind i bygningen, fx ved at opsætte glasflader til mødelokalerne. Valg af naturlige materialer som egetræ til inventar og gulve samt en kombination af hvide, gule og lyse vægfarver tilføjer endnu mere lys og varme til rummene. Dertil medvirker ny belysning, der både omfatter grundbelysning og hyggebelysning, til at der skabes et beroligende og inviterende miljø.

I stedet for at smide ud og købe nyt er en stor del af det eksisterende inventar, såsom møbler og kunst, genanvendt. Ved at sætte inventar og kunst i spil på nye måder, har vi både taget et ressourcehensyn og lidt af historien med.

AART Webcase Actus 07

Vil du vide mere?

Anders Strange
Stiftende partner / CCO / Arkitekt MAA
Aarhus, Oslo
ast@aart.dk
+45 25 32 32 76