Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Læs mere

Planlægning

Vi hjælper vores kunder med at udvikle lokalplaner, masterplaner og mulighedsstudier.

Vi skaber muligheder for vores kunder allerede i planlægningen af et byggeri eller byområde. Det sker gennem nuancerede studier af konteksten, hvor vi analyserer de muligheder, som projektet rummer. Det hele med sigte på at skabe et solidt fundament for at træffe de bedste beslutninger tidligt i processen – hvad enten det gælder udviklingen af byggefelter eller større helhedsplaner og lokalplaner. For det er i de indledende faser, at rammerne for den videre proces bliver sat, og dermed muligheden for at mindske risici og maksimere merværdien er størst.

Ny Rosborg Plan 3000 AART Low
Ny Rosborg ved Vejle er skabt som et progressiv svar på fremtidens resiliente byudvikling.

Bliv klogere på vores arbejde med planlægning.

Magasin

Vores rådgivning spænder fra den lille skala, hvor vi studerer grunden, til den store skala, hvor vi bringer den omgivende by i spil og studerer dens infrastruktur, densitet og bygningstyper.

For os er enhver opgave sin egen, og vi forstår derfor, at den kræver nuancerede studier og løbende dialog med både kunder og myndigheder. I forlængelse heraf udvikler vi volumenstudier samt program for rum og disponering, ligesom vi trykprøver programmet sammen med kunder og kommende brugere. Det hele med sigte på at bringe arkitekturen i spil som en katalysator for vækst og udvikling.

AART aarhus 2017 KSM 17
Nuancerede studier og løbende dialog med både kunder og myndigheder er en fast del af vores rådgivning.

Vil du vide mere?

 • Danmark
  Line Willacy
  Ansvarlig for byplanlægning / Arkitekt MAA
  Aarhus
  lwi@aart.dk
  +45 41 72 80 89
 • Norge
  Jørgen Biørn
  Associeret partner / Teamleder / Senior byplanlægger
  Oslo
  jobi@aart.no
  +47 90 64 17 99