Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Vi skaber arkitektur med målbar og mærkbar effekt – for organisationer og samfund.

Redefining architecture™

Byer og bygninger er kraftfulde katalysatorer. Det er her nøglen til at forandre og forbedre de mest fundamentale omgivelser for vores liv ligger – hvordan vi bor, lærer, arbejder og, ja, lever og ånder. For os handler arkitektur derfor ikke om form. Det handler om effekt. Om at omsætte vores kunders visioner til arkitektur med målbar og mærkbar effekt, så vi sammen bevæger organisationer og samfund i en mere berigende og bæredygtig retning. Derfor tænker vi effekt før form hver dag i alt, hvad vi gør. Vi kalder det Redefining architecture™.

Aarhus Havn 20180816 TH 0084
Løftet til vores kunder er lige så ambitiøst, som det er enkelt. For vi går til ethvert samarbejde med ambitionen om at skabe størst mulig effekt.
Torben Skovbjerg | Stiftende partner og CEO
Torben Skovbjerg Larsen AART Days 2019

Vi skaber målbar og mærkbar effekt

Det er løftet til vores kunder, som driver vores arbejde med arkitektur hver dag i alt, hvad vi gør – fra den indledende dialog til den arkitektoniske eksekvering og det opfølgende genbesøg. For ja, vores trang til at skabe er aldrig uden viljen til at følge op. For ved at følge op får vi veldokumenteret viden om arkitekturens effektfulde potentiale – socialt, økonomisk og miljømæssigt. Som den første arkitektvirksomhed i Skandinavien har vi derfor etableret et tværfagligt effektteam, hvor vi systematisk genbesøger vores opførte projekter, lærer af dem og løfter effektbaseret viden ind i udviklingen af nye projekter.

AART Kontor Kbh

Effektkompas™

For os er det afgørende at sætte handling bag vores ord og en fælles retning for vores projekter. Med effektkompasset har vi derfor udviklet et strategisk værktøj at navigere efter i alle faser af et projekt med det klare sigte at omsætte vores kunders vision til arkitektur med målbar og mærkbar effekt.

Læs mere om effektkompasset

Effektkompas Forenklet Hjemmeside

Vi forsker os til den nyeste viden

Vi står bag hele tre erhvervs-ph.d.-projekter, hvor vi samarbejder med Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Københavns Universitet om at udvikle forskningsfunderet viden om arkitekturens evne til at udvikle organisationer og samfund. Vores rådgivning er derfor solidt forankret i den nyeste og mest veldokumenterede viden om arkitekturens effektfulde potentiale – socialt, økonomisk og miljømæssigt.

Læs mere om vores forskning

Bikuben Kollegiet 2019 AART 07 H

... og vi genbesøger vores opførte projekter

Ikke alene forsker vi os til viden om arkitekturens effektfulde potentiale. Vi genbesøger også systematisk vores opførte projekter, efter de er taget i brug. Det gør vi med sigte på at dokumentere deres sociale, økonomiske og miljømæssige effekter. En effektfuld dokumentation bygget på kvantitative og kvalitative indsigter, som vi omsætter til effektcases om vores opførte projekter, og som vi ikke mindst løfter ind i udviklingen af nye projekter – altid med øje for at skabe arkitektur med målbar og mærkbar effekt.

Læs mere om vores genbesøg

Vil du vide mere om vores effektbaserede arbejde med arkitektur?

Kontakt vores effektteam