Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

I mere end 20 år har vi skabt arkitektur med målbar og mærkbar effekt.

Redefining architecture™

Byer og bygninger er kraftfulde katalysatorer. Det er her nøglen til at forandre og forbedre de mest fundamentale omgivelser for vores liv ligger – hvordan vi bor, lærer, arbejder og, ja, lever og ånder. For os handler arkitektur derfor ikke om form. Det handler om effekt. Om at omsætte vores kunders visioner til arkitektur med målbar og mærkbar effekt, så vi sammen bevæger organisationer og samfund i en mere berigende og bæredygtig retning. Derfor tænker vi effekt før form hver dag i alt, hvad vi gør. Vi kalder det Redefining architecture™.

Aarhus Havn 20180816 TH 0084
Løftet til vores kunder er lige så ambitiøst, som det er enkelt. For vi går til ethvert samarbejde med ambitionen om at skabe størst mulig effekt.
Torben Skovbjerg | Stiftende partner og CEO
Torben Skovbjerg Larsen AART Days 2019

Vi udvikler organisationer og samfund

Vi arbejder dedikeret med at løfte effektbaseret viden ind i udviklingen af morgendagens arkitektur. En dyb dedikation til at udvikle organisationer og samfund, som i mere end 20 år har drevet vores arbejde med arkitektur. Som den første arkitektvirksomhed i Skandinavien har vi derfor etableret et tværfagligt effektteam af arkitekter, antropologer, bæredygtighedsspecialister og ph.d.-forskere, så vi kan byde ind med effektfuld rådgivning afstemt vores kunders visioner og samfundets tendenser.

Billund Torv Martin Schubert 01 Low

Effektkompas™

For os er det afgørende at sætte handling bag vores ord og en fælles retning for vores projekter. Med effektkompasset har vi derfor udviklet et strategisk værktøj at navigere efter i alle faser af et projekt med det klare sigte at omsætte vores kunders visioner til arkitektur med målbar og mærkbar effekt.

Læs mere om effektkompasset

AART Effektkompas 2021 ikon GB Effektkompas DK Effektkompas DK

Vi forsker os til den nyeste viden

Vi står bag hele tre erhvervs-ph.d.-projekter, hvor vi samarbejder med Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Københavns Universitet om at udvikle forskningsfunderet viden om arkitekturens evne til at udvikle organisationer og samfund. Vores rådgivning er derfor solidt forankret i den nyeste og mest veldokumenterede viden om arkitekturens effektfulde potentiale – socialt, økonomisk og miljømæssigt.

AART KBH 2019 06 H

Vil du vide mere om vores forskning i arkitekturens effektfulde potentiale?

Udforsk vores forskning

Og vi lærer af vores opførte projekter

Ikke alene forsker vi os til viden om arkitekturens effektfulde potentiale. Vi genbesøger også systematisk vores opførte projekter, efter de er taget i brug. Det gør vi med sigte på at dokumentere deres sociale, økonomiske og miljømæssige effekter. En effektfuld dokumentation bygget på kvantitative og kvalitative indsigter, som vi omsætter til effektcases om vores opførte projekter og, ikke mindst, løfter ind i udviklingen af nye projekter – altid med øje for at skabe størst mulig effekt med arkitekturen.

Bikuben Kollegiet 2019 AART 04 H

Vores effektteam står altid klar med rådgivning og inspiration.

 • Johanne Mose Entwistle
  Effektchef / Antropolog
  Aarhus
  jme@aart.dk
  +45 22 50 78 40
 • Stephanie Carr
  Bæredygtighedsansvarlig / DGNB Auditor / BREEAM-NOR AP / Civilingeniør
  Aarhus
  stc@aart.dk
  +45 41 96 35 39
 • Kristian Knorr Jensen
  WELL AP / Arkitekt
  Aarhus
  krj@aart.dk
  +45 41 72 80 86
 • Nicolaj Thunbo
  Projektleder / Arkitekt
  Aarhus
  nth@aart.dk
  +45 41 96 04 22
 • Mia Kruse Rasmussen
  Ph.d.-forsker / Antropolog
  Aarhus
  mra@aart.dk
  +45 41 96 35 13
 • Stina Rask Jensen
  Ph.d.-forsker / Arkitekt
  Aarhus
  srj@aart.dk
  45 93 50 87 68
 • Eszter Sántha
  Ph.d.-forsker
  København
  esa@aart.dk
  +45 41 96 35 20