Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Bæredygtighed

Vi rådgiver vores kunder om at skabe størst mulig bæredygtig effekt. En bæredygtig bevidshed, som i mere end 20 år har drevet vores arbejde med arkitektur.
Mere

Bæredygtig effekt

Vores bæredygtige rådgivning er forankret i mere end 20 års erfaring med at genbesøge vores opførte projekter, lære af dem og løfte effektbaseret viden ind i udviklingen af morgendagens arkitektur. En rådgivning, hvor vi kobler livet i og omkring arkitekturen med dens miljømæssige effekter. For selv den mest energioptimerede arkitektur er nyttesløs, hvis den ikke er attraktiv at anvende. Vores vilje til at genbesøge projekter og lære af dem har derfor givet os en dyb viden om, hvordan vi skaber størst mulig bæredygtig effekt, ikke alene på papiret, men i praksis for vores kunder, brugerne og det omgivende samfund.

08 2000103 sletten low
Friluftscentret Sletten har i snart 20 år inspireret til et aktivt udeliv i det midtjyske søhøjland.
Arkitektur er en af de største knapper, vi kan dreje på i den bæredygtige omstilling. Derfor fokuserer vi på effekten af vores rådgivning.
Stephanie Carr | Bæredygtighedsansvarlig
Aart Stemning DSCF6954 2 Low

Certificeret rådgivning

DGNB, BREEAM og WELL. Vi yder certificeret rådgivning inden for alle tre certificeringsordninger, ligesom vi har stor erfaring med LEED og Svanemærket. Vi yder dermed specialiseret rådgivning tilpasset vores kunders visioner. Rådgivning, hvor vi planlægger deres byggeprojekt med fokus på en certificering, så beslutningerne tages tidligt, og omkostningerne ved de bæredygtige valg dermed minimeres. Samtidig sikrer vi, at effekten af de bæredygtige valg kan dokumenteres efter ibrugtagning – enten ved at gennemføre en certificering eller foretage beregninger og effektmålinger.

Skolen Duevej AART architects 08 H
Med Skolen på Duvej på Frederiksberg har vi skabt Danmarks første DGNB-certificerede skolebygning.

Vi har talt med Nordea Invest om effekten af certificeringer

Læs artiklen

Vores kunders verden

Det er her det hele starter. For det er deres visioner, vi lever af at omsætte til bæredygtige bygninger og byrum. God rådgivning for os handler derfor om mere og andet end at skabe bæredygtigt certificeret arkitektur. For os handler det først og fremmest om at lytte til vores kunder og rådgive dem om, hvordan vi skaber størst mulig effekt for dem og det samfund, de er en del af. Og hvis det er med en certificering i DGNB, BREEAM eller WELL, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe deres projekt trygt og sikkert på vej til det.

PF Adirektor modetager DGNB guld certificering
Ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn, modtager DGNB Guld-diplomet for Pakhusene i Aarhus.

Mød vores bæredygtige specialister

 • Stephanie Carr
  Bæredygtighedsansvarlig / DGNB Auditor / BREEAM-NOR AP / Civilingeniør
  Aarhus
  stc@aart.dk
  +45 41 96 35 39
 • Kristian Knorr Jensen
  WELL AP / Arkitekt
  Aarhus
  krj@aart.dk
  +45 41 72 80 86
 • Tina Fure Bottolfs
  DGNB Konsulent / Arkitekt MAA
  Aarhus
  tbo@aart.dk
  +45 20 78 95 24