Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Læs mere

Bæredygtighed

Vi udforsker det bæredygtige potentiale i ethvert projekt ud fra et holistisk perspektiv – med det klare sigte at hjælpe vores kunder med at se den gode forretning i at tænke cirkulært og bygge fællesskaber.
Mere

3 dogmer

Vi har omsat FN's 17 verdensmål til 3 dogmer for udviklingen af fremtidens bæredygtige byer og bygninger.

Bæredygtighed er en dybt integreret del af vores rådgivning. Det har det været i snart 20 år. For os er det derfor naturligt at skabe progressive løsninger på verdens udfordringer og sætte handling bag FN’s verdensmål. Det gør vi ved at bringe verdensmålene i spil i forhold til det byggede miljø, så vi skaber et solidt fundament for at forene forretning og samfundshensyn for vores kunder. Et fundament, som bygger på tre dogmer: tænk cirkulært, byg fællesskaber og vis værdien.

08 2000103 sletten high

Tænk cirkulært

Vi leverer cirkulære løsninger til fremtidens bæredygtige byer og bygninger.

Med byggeriet ansvarligt for 40 % af verdens samlede klimaaftryk er det nødvendigt at optimere brugen af ressourcer – fra produktion til drift og i sidste ende transformation eller genanvendelse. Vi tænker derfor cirkulært i vores arbejde med bæredygtig arkitektur. Det har vi gjort i snart 20 år, hvor vi blandt andet har specialiseret os i transformation af gamle bygninger til nye formål. Samtidig har vi specialiseret os i træ som en bæredygtig ressource – ikke mindst set i lyset af, at træbyggeri udleder blot en tredjedel CO2 i forhold til betonbyggeri.

69 007 Vannkanten 057 H

I snart 20 år har vi arbejdet med træ som en bæredygtig ressource.

Se vores mange projekter i træ

Byg fællesskaber

Vi tænker mennesket ind i udviklingen af fremtidens bæredygtige byer og bygninger.

Den sociale dimension af bæredygtighed har i mange år stået i skyggen af den miljømæssige. Det gør vi op med. For som FN’s verdensmål viser, så er parametre som sundhed, livskvalitet, lighed og mangfoldighed afgørende i den bæredygtige omstilling af samfundet – lokalt og globalt. Og her spiller udviklingen af byer og bygninger en afgørende rolle. For det er her nøglen til at forandre og forbedre de mest fundamentale omgivelser for vores liv ligger. Derfor har vi specialiseret os i at udvikle fællesskabende arkitektur, der favner mennesker på tværs af alder og sociale skel.

Musholm submarine 2016 03 Low

Vis værdien

Vi dokumenterer værdien af vores cirkulære tænkning og fællesskabende fokus.

For os er det afgørende at vise værdien af den bæredygtige forskel, vi gør for vores kunder. Som den første arkitektvirksomhed i Skandinavien har vi derfor etableret et team dedikeret til at dokumentere, hvorfor det ikke alene er godt for miljøet og mennesket, men også forretningen at tænke cirkulært og fokuserer på fællesskabet. Ikke mindst set i lyset af, at bæredygtighed bliver en stadig vigtigere faktor i forhold til at kvalificere organisationers succes i fremtiden.

Sådan dokumenterer vi værdien

Bikuben Kollegiet 2019 AART 07 H

Prisbelønnede projekter

Vi sætter den bæredygtige overligger højt i alle projekter. Gennem årene har det ført til en fornem referenceliste af projekter, som har vakt interesse langt ud over Skandinavien. Projekter, hvor vi sammen med ambitiøse bygherrer og samarbejdspartnere har åbnet for nye perspektiver på at gøre en bæredygtig forskel for organisationer og samfund.

Vil du vide mere?

  • Anders Tyrrestrup
    Partner / CINO / Arkitekt MAA
    Aarhus
    aty@aart.dk
    +45 25 32 32 78