Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Bæredygtighed

Vi rådgiver vores kunder om at skabe størst mulig bæredygtig effekt. En bæredygtig bevidshed, som i mere end 20 år har drevet vores arbejde med arkitektur.
Mere

Vi skaber størst mulig bæredygtig effekt

Arkitektur handler om at tage ansvar for mennesker og miljø. Men én ting er at have intentionerne – en helt anden er at sætte handling bag ordene. I mere end 20 år har vi derfor genbesøgt vores opførte projekter for at dokumentere effekten af arkitekturen for mennesker og miljø. En vilje til at følge op, der har givet os dyb viden om, hvordan vi skaber størst mulig bæredygtig effekt, ikke alene på papiret, men i praksis, når arkitekturen har sat sit aftryk på det levede liv og omgivende miljø.

08 2000103 sletten low
Arkitektur er en af de største knapper, vi kan dreje på i den bæredygtige omstilling. Derfor fokuserer vi på effekten af vores rådgivning.
Stephanie Carr | Bæredygtighedsansvarlig
Aart Stemning DSCF6954 2 Low

Vi yder certificeret rådgivning

DGNB, BREEAM og WELL. Vi yder certificeret rådgivning inden for alle tre certificeringsordninger, ligesom vi har stor erfaring med LEED og Svanemærket. Vi yder dermed helhedsorienteret og højt specialiseret rådgivning tilpasset netop dit byggeri, hvor vi kan planlægge det med fokus på en certificering, så beslutningerne tages tidligt, og omkostningerne ved de bæredygtige valg dermed bliver minimale. Samtidig sikrer vi, at effekten af de bæredygtige valg kan dokumenteres efter ibrugtagning – enten ved at gennemføre en certificering eller foretage målinger og beregninger.

AART aarhus 2017 KSM 18

Vi har talt med Nordea Invest om, hvorfor certificeringer giver god mening.

Læs artiklen

Vi hæver den bæredygtige overligger

Vi sætter den bæredygtige overligger højt i alle projekter. Gennem årene har det ført til en fornem referenceliste af bygninger, som har opnået certificeringer og bidraget til at positionere vores kunder nationalt og internationalt. Det gælder for eksempel udvidelsen af Skolen på Duevej på Frederiksberg, der er Danmarks første DGNB-certificerede skolebyggeri, og udvidelsen af Musholm i Korsør, der kåret som verdens mest socialt inkluderende bygning har skabt stor omtale for Muskelsvindfonden.

Musholm blev kåret til verdens mest socialt inkluderende sted ved uddelingen af IAUD Awards 2016 i Nagoya i Japan.

Mød vores bæredygtige specialister

 • Stephanie Carr
  Bæredygtighedsansvarlig | DGNB Auditor | BREEAM-NOR AP | Civilingeniør
  Aarhus
  stc@aart.dk
  +45 41 96 35 39
 • Kristian Knorr Jensen
  WELL AP | Arkitekt
  Aarhus
  krj@aart.dk
  +45 41 72 80 86
 • Mia Kruse Rasmussen
  Ph.d.-forsker | Antropolog
  Aarhus
  mra@aart.dk
  +45 41 96 35 13