Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Stevnshallen

Nyt forsamlingshus for sport og kultur

Beliggenhed
Stevns, Danmark
Bygherre
Stevns Kommune
Størrelse
2.535 kvm
År
2021
Status
Realiseret
Entreprenør
Dansk Halentreprise
Arkitekt
AART
Ingeniør
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma, Rønslev Rådgivende Ingeniører
Fotograf
Niels Nygaard
AART Webcase Stevnshallen 03

Som et moderne forsamlingshus udgør Stevnshallen et naturligt mødested for Stevns borgere. Hallen, der er opført i forlængelse af svømmehallen Stevnsbadet, lægger hus til alle former for idræts- og sportsaktiviteter samt teater, fester, loppemarkeder og meget mere.

Idrætshal, klublokaler og multisal

Ud fra ønsket om en tidssvarende og moderne idrætshal med arkitektonisk holdning og stor hensyntagen til det omkringliggende landskab, er den nyopførte Stevnshallen skabt til at kunne huse mange forskellige slags aktiviteter for folk i alle aldre.

Med både en stor idrætshal, klublokaler og multisal tilbyder den nye hal sammen med det tilknyttede Stevnsbadet en stor variation af rekreative udfoldelsesmuligheder for borgerne i Stevns og omegn. Formmæssigt er den opført i et præcist og moderne design, der både går i dialog med omgivelserne og markerer sig.

I Stevns har vi skabt en imødekommende hal, der udstråler arkitektonisk kvalitet, og som med enkle og præcise greb indskriver sig naturligt i den eksisterende kontekst.
Jakob Andersen / Partner og regionsdirektør i AART

Med kig på tværs

Via en stor forhal udført i glas er Stevnshallen koblet til Stevnsbadets eksisterende hovedindgang. Fra forhallen er der kig til både svømmehallen og den nye idrætshal, mens der fra en stor velkomstlounge er direkte adgang til blandt andet idrætshal og tilskuerbænke, multisal, klublokaler og omklædning. Fra klublokalerne har man herudover et direkte kig til aktiviteterne i idrætshallen.

AART Webcase Stevnshallen 05

Vil du vide mere?

Jakob Andersen
Partner / Regionsdirektør
Frederikssund, København, Roskilde
jan@aart.dk
+ 45 41 37 94 76