Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Skandinavien | 02.05.2023

Johanne Mose Entwistle udnævnes som partner

AART udvider partnerkredsen med udnævnelsen af Johanne Mose Entwistle som ny partner.

Udnævnelsen af Johanne Mose Entwistle som partner er et led i AARTs strategi om at blive den førende rådgiver indenfor effektbaseret arkitektur i Skandinavien.

”Vores arbejde med effekt og dokumentation af arkitekturens betydning er en af grundpillerne i vores forretning. Johanne har været med til at bygge det op, og har stået i spidsen for teamet og udviklingen af forretningsområdet. Derfor er det helt naturligt, at hun nu bliver partner,” fortæller Anders Strange, som er CCO og medstifter af AART.

Johanne Mose Entwistle er uddannet antropolog, og er den første partner i AART, som ikke har en arkitektbaggrund. Hun har tidligere været ansat hos bl.a. Alexandra Instituttet, og har siden 2019 været effektchef i AART. Her har hun bl.a. stået i spidsen for udviklingen af AARTs unikke værktøj Effektkompasset™ samt AARTs unikke tilgang og metode til at skabe værdi og dokumentere effekten af det byggede miljø - både for brugere, bygherrer og for samfundet

”Johanne har været en central drivkraft i udviklingen af mange af de unikke ydelser, vi i dag kan tilbyde vores kunder. Hun er karakteriseret af en høj grad af professionalisme og er en dygtig formidler, der opbygger tillidsfulde relationer til kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Johanne som partner.”

Som partner bliver Johanne Mose Entwistle en del af AARTs team for forretningsudvikling og salg, der ledes af CCO Anders Strange. Her vil hun være ansvarlig for den fortsatte udvikling og udbredelse af AARTs effekttilgang – både i samarbejdet med kunderne og internt på AARTs seks kontorer på tværs af Skandinavien.

”Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med effektagendaen i AART både internt og eksternt, og til fortsat at bidrage til at redefinere måden vi taler om og arbejder med arkitekturen, som rummer et kæmpe potentiale til at forebygge mange af de samfundsudfordringer, vi står med i dag. Med min baggrund ser jeg arkitekturens potentialer fra et andet ståsted, og jeg tror på, at vi med kombinationen af forskellige fagligheder kan være med til at udvikle branchen i en positiv retning,” siger Johanne Mose Entwistle.