Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Effektkompas™

Med effektkompasset har vi udviklet et strategisk værktøj at navigere efter i alle faser af et projekt med det klare sigte at omsætte vores kunders vision til arkitektur med målbar og mærkbar effekt.
Mere

Kort fortalt

... så er vores Effektkompas et fælles værktøj til at skabe størst mulig effekt i hvert projekt. Med kompasset definerer vi projektets vision, konkretiserer visionen i en række delvisioner og beskriver, hvordan vi med udvalgte arkitektoniske virkemidler omsætter hver delvision til en række målbare effekter. Effekter, som er summen af de oplevelser og den adfærd hos brugerne, som de arkitektoniske virkemidler understøtter.

Effektkompas Forenklet Hjemmeside
Vores arbejde med effektkompasset baserer sig på egen og ekstern forskning om, hvordan det byggede miljø kan bidrage til at skabe effekt – socialt, økonomisk og miljømæssigt.
Johanne Mose Entwistle | Effektchef

Fælles fokus

Vi er skandinaviske og dybt forankret lokalt med 170 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Vi arbejder på tværs af kompetencer og kulturer, men sammen deler vi ambitionen om at skabe størst mulig effekt med arkitekturen. En ambition, som vi med vores Effektkompas omsætter til et fælles fokus for, hvordan vi driver vores projekter hver dag i alt, hvad vi gør – i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.

AART KBH 2019 06 H

Med effektkompasset sætter vi et fælles fokus for, hvordan vi driver vores projekter hver dag i alt, hvad vi gør.

Et effektfuldt eksempel

Udviklingen af børne- og ungeshospicet Strandbakkehuset i Rønde er et af mange eksempler på, hvordan vi med Effektkompas™ har sat et fælles fokus fra start til slut i projektet. Her konkretiserede vi Hospice Djurslands vision til en række delvisioner (hjemlighed, personaletrivsel, relationer og natur for alle), som blev styrende for både konceptudviklingen og projekteringen – og vores genbesøg for at måle effekterne af arkitekturen er allerede sat i kalenderen.

Effektkompas Strandbakkehuset 2021

Vil du vide, hvordan vi kan omsætte effektkompasset til dit projekt?

Kontakt vores effektteam