Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Vinstavägen

Træhuse med variation og identitet

Beliggenhed
Vinsta, Stockholm
Bygherre
NRE Sweden
Størrelse
16.000 kvm
Status
Under udvikling
Arkitekt
AART
Landskabsarkitekt
Kungsladan Landskapsarkitetur
Vinsta perspektiv 20210816 5 beskaret

Visionen med Vinstavägen er at transformere og udvikle den stockholmske bydel Vinsta til et spændende og identitetsrigt sted - rig på arkitektonisk kvalitet, byliv og natur. En stor variation af typologier og landskab skal invitere og inspirere borgere til at møde hinanden og gå på opdagelse i området.

Åbner bydelen op

Vi bidrager til udviklingen af Vinsta med ca. 200 enfamiliehuse, rækkehuse og etageboliger i varierende størrelser og højder. En variation og mangfoldighed af boligtyper, som skal være med til at åbne bydelen op for flere borgere i forskellige steder i livet. Fra den ældre, der har forladt villaen til de unge par, der ønsker at komme tættere på naturen og skilsmisseforælderen med børn hver anden uge – Vinstavägen skal skabe plads til alle.

Bydelens liv skal udfoldes under åben himmel. Med fælles grønne gårdrum og tæt forbundet af stier til den omkringliggende natur, tilbyder Vinstavägen rum til ro, oplevelser og fællesskab i et levende landskab. Et landskab, der respekteres og bevares i boligernes arkitektoniske udtryk i form af det gennemgående brug af træ, der ligeledes hylder de traditionelle svenske træhuse, tilpasset fremtidens behov.

Vinsta siteplan 4000del

Vil du vide mere?

Ylva Preutz
Associeret partner / Kontorchef / Specialist i social bæredygtighed / Procesleder
Stockholm
ylpr@aart.se
+46 730 86 19 70