Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Aggerudsvikarna

Unikke rækkehuse ved vandet og byen

Beliggenhed
Karlskoga, Sverige
Bygherre
Eyra Gruppen
Størrelse
ca. 4.430 kvm
Status
Under udvikling
Arkitekt
AART
Landskabsarkitekt
Kungsladan Landskapsarkitetur
Aggerudsvikarna AART 2

Inspireret af de traditionelle svenske villaer har vi designet 33 moderne rækkehuse af træ i Karlskoga, som med den idylliske Möckeln sø i forhaven og byen i baghaven danner optimale og unikke rammer for et oplevelsesrigt hverdagsliv fyldt med lys, luft og liv.

Genfortolker den traditionelle villa

Med Aggerudvirkarna udvikler vi 33 rækkehuse i varierende skala og form. Med sine grønne træpaneler og skrånende metaltage genfortolker Aggerudvikarna byens traditionelle villakvarterer i en ny og moderne silhuet. Bevidste forskydninger og indrykkede terrasser giver rækkehusene en dynamisk struktur, der samtidig skaber nicher, hvor beboerne uforstyrret kan nyde de optimale lys og udsigtsforhold fra alle boligerne.

Placeret ved den idylliske Möckeln sø med egne badebroer i centrum af Karlskoga giver boligerne masser af plads til et aktivt og rekreativt hverdagsliv, hvor beboerne kan bruge søens mange muligheder – svømme, sejle, stå på stand-up-paddle-board eller blot slappe af i vandkanten. På én og samme tid tilpasser boligerne sig stedet og føjer nye kvaliteter til – ikke mindst i et bæredygtigt perspektiv, da de er bygget i træ og med mange praktiske designløsninger vil inspirere til bæredygtighed.

Aggerudsvikarna AART 3

Vil du hvide mere?

Markus Grieser
VD / Partner / Dipl. Ing. / Arkitekt SAR / MSA
Stockholm
magr@aart.se
+46 700 85 64 01