Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 30.05.2022

Vrå Børne- og Kulturhus får seks stjerner af Nordjyske

”Vrå Skole har taget et kvantespring takket være dygtige arkitekter, der har givet elever og lærere en fælles dagligstue, hvor man kan være en del af fællesskabet og samtidig finde ro.” Sådan skriver Nordjyskes arkitekturanmelder, som giver Vrå Børne- og Kulturhus seks ud af seks stjerner for at balancere arkitekturens tre bærende søjler - det konstruktive, det funktionelle og det æstetiske i en samlende skole.

Under sit besøg har anmelderen talt med både elever og lærere om deres oplevelse med den nye skole. Her roser de alt fra de forbedrede dagslysforhold og naturlige materialer til sammenhængen mellem skolens store hjerterum og de små, rolige nicher for at understøtte lærings- og arbejdsevnen – og ikke mindst gøre en positiv forskel for fællesskabet.

Tilbagemeldinger som disse fra vores brugere betyder alt for os. Derfor stopper vi ikke her. Som en del af vores effektundersøgelser besøger vi i øjeblikket Vrå Børne- og Kulturhus for at indsamle viden om den nye skoles effekt på børnene og borgerne - og vi glæder os til at dele denne værdifulde indsigt i fremtiden.

Vi har udviklet projektet sammen med JAJA Architects og Søren Jensen A/S for Hjørring Kommune.

Læs anmeldelsen

Stem på Årets Skolebyggeri 2022

Vraa Borne Kulturhus AART 31 H