Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 13.02.2023

Vi har vundet rammeaftale med Boligorganisationen Tårnbyhuse

Sammen med OJ Rådgivende Ingeniører er vi udpeget som totalrådgivere i en rammeaftale for Boligorganisationen Tårnbyhuse. Rammeaftalen dækker teknisk rådgivning indenfor renovering, ombygning og nybyggeri for det almene boligselskab.

Boligorganisationen Tårnbyhuse består af ca. 3.500 lejemål fordelt på 11 afdelinger, der er opført mellem 1950 og 2019 – og over de kommende år skal vi sammen med OJ Rådgivende Ingeniører bistå boligforeningen som totalrådgivere i en ny rammeaftale. Aftalen løber i to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

”Vi er utrolig stolte af, at vores mangeårige erfaring på området er blevet anerkendt med tildelingen af rammeaftalen. Vi har et godt kendskab til bygherre, som vi gennem årerne har haft flere velfungerende samarbejder med. Som samlet team med OJ Rådgivende Ingeniører kan vi med både ledelsesmæssige, tekniske og arkitektoniske kompetencer sikre, at boligforeningens projekter bliver udført i så høj kvalitet som muligt, til tiden og inden for det fastsatte budget,” siger Jakob Andersen, Partner og Regionsdirektør i AART.

Sammen med OJ Rådgivende Ingeniører har vi i de seneste fem år renoveret og opført over 2.000 boliger. For bygherren Boligorganisationen Tårnbyhuse har vi eksempelvis arbejdet sammen på de almene boligbebyggelser Kastruphuse og ungdomsboligerne ved Tårnby Stadion.

Aktuelt arbejder vi også på projektet Plyssen i København under en anden rammeaftale for bygherren – et projekt, der både rummer transformation af eksisterende historiske bygninger samt opførelse af nye boliger.