Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 18.04.2023

Vi har vundet fem rammeaftaler med Boligorganisationen DAB

For boligorganisationen DAB – Dansk Almennyttig Boligselskab er vi blevet tildelt fem ud af fem søgte rammeaftaler indenfor både nybyg og renoveringsopgaver i Østdanmark - tre som totalrådgiver og to som underrådgiver.

Rammeaftalen for nybyg er vundet i team med SINUZ Rådgivende Ingeniørfirma og ABC Rådgivende Ingeniører med os som totalrådgiver. Derudover er vi totalrådgiver på to rammeaftale for større renoveringsprojekter, der er vundet i team med SINUZ Rådgivende Ingeniørfirma og EKAS Rådgivende Ingeniører. vi er tilmed underrådgiver til EKAS Rådgivende Ingeniører på to rammeaftaler for mindre renoveringer.

”Vi er enormt stolte af at få alle fem rammeaftaler i hus, og at vi både indenfor nybyg og renovering bliver anerkendt for vores kompetencer indenfor det almene felt. Vi har samarbejdet med DAB gennem mange år, og vi har et godt kendskab til dem og deres værdier. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde over de næste fire års tid, hvor der forhåbentlig skal igangsættes flere fælles projekter,” siger Jakob Andersen, Partner og Regionsdirektør i AART. Han tilføjer:

”Arbejdet med almene boliger har altid været en central del af vores forretning. Derfor har vi også opbygget en stor viden og erfaring indenfor såvel nybyggeri som store, komplekse helhedsplaner og renoveringer, og vi ved, hvad der skal til for at få projekter af høj kvalitet i mål – til tiden og inden for budgettet.”

Boligorganisationen DAB udlejer og administrerer mere end 54.000 boliger for almene boligselskaber og kommuner over hele landet og administrerer bl.a. både boligforeninger og plejehjemsbebyggelser.

Vi har tidligere samarbejdet med DAB på bl.a. projekterne Sct. Olaiparken i Kalundborg, nybyg af afdelingen Stenvænge i Stenløse, som bl.a. rummer et seniorbofællesskab, samt det nye Plejecenter Egeparken i Egedal.

Rammeaftalerne løber over fire år frem mod udgangen af 2026.