Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 11.08.2023

Vi har vundet ambitiøs rammeaftale med FSB

Rammeaftalen vedrører totalrådgivning i forbindelse med nyopførelse af bæredygtige, almene boliger for Københavns største almene boligselskab.

Vi er glade for at kunne dele, at vi som totalrådgiver er blevet tildelt fsb’s ambitiøse rammeaftale vedrørende nyopførelsen af almene boliger med et særligt fokus på at fremme bæredygtigt byggeri inden for den almene sektor.

I vurderingen af vores tilbud har fsb lagt særligt vægt på vores visioner for fremtidens almene boliger og på vores kompetencer inden for byggekvalitet, bæredygtighed, processtyring og økonomi.

På baggrund af vores omfattende erfaring med alment byggeri og aktive deltagelse i udviklingen af innovative løsninger er vi overbeviste om, at vi sammen med fsb kan påvirke byggebranchen til at udforske og udnytte nye muligheder og løsninger inden for bæredygtigt byggeri.

”Vi tror på, at fsb kan vise vejen til mere bæredygtigt byggeri for andre almene boligselskaber og lignende projekter, der opererer inden for stramme økonomiske rammer,” siger Jakob Andersen, Partner og Regionsdirektør i AART. Han tilføjer:

”Man kan sagtens bygge bæredygtigt, uden at det behøver at være de dyreste løsninger, og vores omfattende erfaring inden for bæredygtighed og alment byggeri giver os mulighed for at finde den rette balance mellem kvalitet, bæredygtige valg og økonomi.”

Rammeaftalen med fsb, der er Københavns største almene boligselskab, løber over tre år med mulighed for ét års forlængelse og dækker både totalrådgivning og konkurrencer indenfor nybyggeri


Læs fsb's pressemeddelelse om tildelingen af rammeaftalen