Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 09.11.2023

Vi er udpeget af FEAS til vigtig rammeaftale om totalrådgivning vedrørende Aarhus Universitet.

Rammeaftalen omfatter totalrådgivning på projekter der skræddersyes til Aarhus Universitet, og er gældende de næste fire år. En ny Food Hall i Universitetsbyen er første delprojekt i rammeaftalen, der vil omfatte flere forskellige projekter i Campus Aarhus delområder. AART har Artelia og LYTT med sig som underrådgivere på rammeaftalen.

Vi er glade for at kunne dele, at vi er udpeget af FEAS, der bl.a. udvikler bygningsmassen til Aarhus Universitet i en del af Campus Aarhus, til en vigtig rammeaftale om totalrådgivning i forbindelse med transformation og nybyggeri. Første delprojekt i rammeaftalen er en stor Food Hall, der skal opføres i hjertet af Universitetsbyen. Food Hall’en skal være et stærkt samlingssted med liv og aktivitet 24-7, der forstærker berøringsfladen mellem universitetet og den omkringliggende by.

Vi har allerede et indgående kendskab til Aarhus Universitet og har siden 2016 arbejdet med udviklingsplan, lokalplan og designmanualer på byplanniveau og med delprojekter som det nye Aarhus BSS, transformationen af de gamle sygeplejeboliger til studieboliger og iværksætterhuset The Kitchen 2.0 i Universitetsbyen. Herudover flere projekter på Katrinebjerg, og ikke mindst Incuba Next højhuset til vækstorienterede teknologivirksomheder.

”Vi er stolte af at skulle fortsætte med at bidrage til udviklingen af Aarhus Universitet og dermed Aarhus som international Universitetsby. Vi kender allerede udviklingsområderne og den eksisterende bygningsmasse, og derfor betyder det meget for os at kunne fortsætte det gode samarbejde med en ambitiøs bygherre som FEAS, der forstår vigtigheden i at gøre sig umage, når man bevæger sig på kanten af national kulturarv”, siger Torben Skovbjerg, der er stiftende partner og CEO i AART.

Vi glæder os til at løfte opgaven.