Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 17.11.2023

Fejring af navneskifte og boglancering i nye lokaler

I vores nye lokaler i København markerede vi torsdag d. 16. november, at Mangor & Nagel er blevet til AART, samt fejrede 75 års bidrag til dansk arkitektur med udgivelsen af bogen ’Boliger til tiden’.

Med både rørende og underholdende taler fra Karsten Nagel og CEO Torben Skovbjerg var stemningen sat. For som Torben bl.a. sagde:

Mangor og Nagel er blevet en del af AART og hedder nu også AART. For det hedder vi i Norge og i Sverige, i Danmark Vest og nu også i Danmark Øst. Sammen er vi blevet til et af Skandinaviens vigtigste, uafhængige og partnerejede arkitektfirmaer - et af de største af sin art i Danmark. Med arkitekturen som kerneforretning er vi nået langt, og vi kan nå endnu længere!”

Tak for en fantastisk eftermiddag og aften til alle kunder, samarbejdspartnere og kolleger, der både var med til at markere, at en æra er slut, og fejre, at en ny er begyndt.

Vores nye lokaler på Nordre Fasanvej 218 i København er hermed indviet, og vi glæder os til officielt at flytte ind d. 4. december.