Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 04.05.2022

Faciliterer debat om evalueringens bæredygtige effekt

Vi sætter vi fokus på evaluering som et effektivt middel til at træffe bæredygtige valg i en paneldebat på dette års Building Green konference, som løber af stablen den 15. og 16. juni på Centralværkstedet i Aarhus.

Vi har formentlig alle oplevet det: At stå med et svært valg i en af de tidlige faser af et projekt, hvor du ikke har den nødvendige viden, der gør dig i stand til at træffe et godt, bæredygtigt valg. Dette resulterer ofte i forhastede beslutninger, som kan have stor negativ konsekvens for bygningens kvalitet og præstation – og dermed også for miljøet. Så hvordan ændrer vi det? Et oplagt svar er at evaluere på vores eksisterede bygninger i brug og anvende denne viden i udviklingen af nye bygninger.

Her vil vores ph.d. forsker Mia Kruse Rasmussen sammen med Steffen E. Maagaard fra MOE, Jørgen Søndermark fra Realdania, samt vores effektchef, Johanne Mose Entwistle, og arkitekt Stina Rask Jensen præsentere egne erfaringer med evalueringer af bygninger i brug og diskuterer, hvordan den viden kan klæde branchen på til at træffe valg, som er mindre baseret på mavefornemmelser, men på viden og dokumentation – til gavn for mennesker og miljøet.

Se det fulde program og tilmeld dig gratis konferencen for at lære mere om bæredygtighed i byggebranchen.

1200x630px AART2 002