Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 08.06.2022

Bidrager til udvikling af digital evalueringsplatform

I samarbejde med Green Building Council Denmark, Rambøll, Danske Arkitektvirksomheder, Copenhagen Business School og Lynge Benchmark med har vi udviklet nyt et fælles redskab, der som den første af sin slags, gør det nemt og effektivt at indsamle brugernes egne erfaringer og forslag til at forbedre indeklima og trivsel.

Vores ph.d.-forsker og antropolog Mia Kruse Rasmussen bidraget med viden om, hvordan man kan arbejde med mere kvalitative tilgange til POE (Post Occupancy Evaluation) som supplement til platformen. Arbejdet er en del af hendes forskningsprojekt om ’Social Commissioning’, hvor hun udforsker, hvordan vi som branche kan fremme mere socialt bæredygtige bygninger med et øget fokus på samspillet mellem mennesker og bygninger, og hvordan vi oplever og bruger bygninger. Det samspil er nemlig altafgørende for, hvordan bygningerne performer i virkeligheden.

Derfor er vi glade og stolte over nu at kunne dele dette værktøj med resten af branchen, og vi ser frem til at arbejde videre med, hvordan denne viden kan bruges i udviklingen af fremtidens bæredygtige byggeri.

Den gratis platform er udviklet med støtte fra Realdania.