Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Norge | 21.10.2024

AART vinder stor norsk rammeaftale på sundhedsområdet

AART Norge har i samarbejde med interiørarkitekterne Cadi AS fået tildelt en stor rammeaftale for arkitektrådgivning til området Helse Sør-Øst, Helse Midt-Norge og Helse Nord.

Rammeaftalen er en vigtig strategisk sejr, som styrker AARTs position som førende arkitektrådgiver indenfor sundhedsbyggerier i Norge og på tværs af hele Skandinavien.

»Vi er stolte over at have vundet rammeaftalen. Vi stræber altid efter at skabe løsninger, der styrker funktionalitet, kvalitet og brugeroplevelse, med et klart fokus på at levere varige positive effekter for patienter, medarbejdere og samfund,« siger Solveig Lee Folling Larsen, associeret partner og leder af AART Norge.

Susanne Joys, daglig leder og partner i AART Norge, tilføjer: »AART har stor erfaring med store sundhedsprojekter i både Norge og resten af Norden. Denne aftale giver os mulighed for at fortsætte vores arbejde med at udvikle løsninger, der optimerer flowet for både patienter og sundhedspersonale. Vores mål er altid at levere løsninger, der skaber varige forbedringer i sundhedsvæsenet.«

Aftalen omfatter 15 underkontrakter, hvor AART rangerer nummer et på samtlige. Rammeaftalen har en anslået værdi på 144 millioner norske kroner og løber i to år med mulighed for forlængelse.

AART har gennem tiden udviklet en lang række markante sundhedsbyggerier på tværs af Skandinavien - senest blandt andet Stavanger Universitetssygehus, Bodil Eskesen Neurorehabiliteringscenter i Glostrup og Voksenpsykiatri OUH i Odense.