Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Skandinavien | 14.05.2024

AART har fokus på det offentlige segment og ansætter Inês Tavares Correia

Med stor erfaring indenfor offentligt byggeri er Inês Tavares Correia tiltrådt stillingen som teamleder i København, hvor hun med fokus på plejesektoren, børneinstitutioner og ikke mindst skolebyggeri skal stå i spidsen for den videre udvikling af AARTs arbejde indenfor det offentlige segment.

”Vi er utrolig glade for at byde Inês velkommen i AART. Hendes faglige profil bidrager med unik viden og erfaring indenfor store og komplekse institutions- og skoleprojekter - herigennem strategiske partnerskaber og integreret tværfagligt samarbejde”, siger Jakob Andersen, partner og regionsdirektør hos AART og uddyber:

”Inês’ store erfaring og passion for at skabe udforskende læringsmiljøer for børn og unge er uvurderlig og kommer til at styrke vores arbejde og position indenfor skolebyggeriet. Hun er en stor gevinst for både bygherrer og brugere af vores projekter.”

I sin nye stilling kommer Inês således til at have en central rolle i både udviklingen og realiseringen af AARTs projekter indenfor det offentlige. Om sin nye rolle siger hun selv:

”Det er en ære at være med til at skabe rammerne for de oplevelser, som særligt børn og unge tager med sig resten af livet. Når det, vi i samarbejde med bygherre skaber, kommer til at få betydning for børnenes udvikling og fremtidige minder, forpligter det. Jeg ser derfor frem til at fortætte det spændende arbejde med udviklingen af fremtidens institutioner og folkeskoler sammen med mine nye kolleger i AART.”

Inês Tavares Correia er uddannet arkitekt fra Technische Universiteit Delft i Holland og kommer fra en stilling som kreativ leder hos Sweco Architects, hvor hun også var tilknyttet TRUST som projekteringsleder.

Hun har bl.a. været arkitekt og projektleder på markante skolebyggerier som Damhusengens Skole og kapacitetsudvidelse af Skolen i Sydhavn, Vækst.