Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

København | 10.06.2024

AART bliver totalrådgiver på nytænkende plejehjem i Husum

Boligselskabet fsb har udpeget AART som totalrådgiver til to nye plejehjem i Bystævneparken i Husum. Projektet kommer til at tage maksimale hensyn til både demente og ansatte.

De to nye plejehjem vil rumme 249 plejeboliger målrettet ældre borgere med henholdsvis demens og somatisk sygdom, og byggeriet vil tilgodese beboernes unikke behov og præferencer samt personalets arbejdsmiljø.

”Udearealerne og naturen i Husum Haveby er tænkt ind i både indemiljøet og i de sansehaver, som vil omkranse plejehjemmene. Og samlet vil plejehjemmene lægge stor vægt på hjemlighed og tryghed for både beboere og ansatte,” siger partner og designansvarlig i AART, arkitekt Claus Smed Søndergaard.

”Vi er stolte over at have vundet boligselskabet fsb’s miniudbud om totalrådgivning af de to plejehjem i Bystævneparken i København. I forslaget arbejder vi med at styrke oplevelsen af naturen i plejehjemmet og samspillet med lokalområdet og potentialet i Husum Haveby. Med fokus på at skabe plads til mangfoldighed, tænker vi i rammer, der fremmer en sanselig oplevelse af hjemlighed, tryghed og samhørighed til gavn for både beboernes unikke behov og personalets gode arbejdsmiljø," tilføjer han.

Bystævneparken opføres frem mod 2027 og bliver 23.100 kvm.
Artelia og Sted By og Landskab er underrådgivere på projektet.