Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

AART MANGOR OG NAGEL 20220407 TH 0002 justeret

AART opkøber Mangor & Nagel

Mere

Mangor & Nagel bliver en del af AART. Som uafhængige arkitektvirksomheder går vi dermed sammen og mod strømmen i branchen og skaber en af Skandinaviens mest betydningsfulde arkitektvirksomheder. Det gør vi med ambitionen om at møde kunder på tværs af Skandinavien, og ikke mindst Danmark, med rendyrket rådgivning og højt specialiserede kompetencer inden for alle grene af arkitektur.

Med opkøbet står vi ikke alene fast ved, men styrker arkitekturen som vores kerneydelse. For vi tror på, at det er den bedste måde at udvikle vores egen og, ikke mindst, vores kunders forretning på.
Torben Skovbjerg | Stiftende partner og CEO hos AART
Q7 A1625
Det stærke match i vores kultur og arkitektur sikrer et godt generationsskifte hos Mangor & Nagel til glæde for både kunder og medarbejdere.
Torben Nagel | Ambassadør for Mangor & Nagel – en del af AART
MANGOR OG NAGEL 20220407 TH 0007

Endnu tættere på vores kunder

Med opkøbet rykker vi endnu tættere på vores kunder i Danmark. Det gør vi med en stærk repræsentation i både Jylland og på Sjælland. For mens vi hos AART har skabt en af Skandinaviens førende, uafhængige arkitektvirksomheder med base i Aarhus – suppleret af kontorer i København, Oslo og Stockholm – har Mangor & Nagel gjort det samme, men med base på Sjælland med kontorer i København, Roskilde og Frederikssund. Sammen bygger vi derfor bro over Storebælt, så kunder på tværs af Danmark vil opleve en stærk, lokal forankring og forståelse for konteksten, dens betingelser og potentialer.

Med Mangor & Nagels som en del AART får vi en stærk, lokal forankring i København med kontor på næsten 100 medarbejdere på Struenseegade i hjertet af Nørrebro.

Endnu stærkere kompetencer

Ikke alene rykker vi tættere på vores kunder. Vi tilbyder også en endnu stærkere spændvidde i kompetencer – fra byplanlægning og landskabsdesign til bygningsdesign, transformation og spaceplanning. For hos både AART og Mangor & Nagel står vi stærkt inden for mange segmenter, og sammen vil vi berige vores samlede rådgivning. For eksempel kommer Mangor & Nagel med solide kompetencer inden for det almene boligsegment, som vi sammen vil gøre landsdækkende. Hos AART kommer vi derudover med en tilgang og organisation fintunet til at skabe arkitektonisk kvalitet med målbar og mærkbar effekt. En effektbaseret tilgang til arkitektur, som opkøbet åbner for helt nye muligheder for at udvikle og udbrede, ikke mindst til det københavnske marked.

AART 20211130 TH 0411 H

100 års arkitektfagligt virke

Opkøbet bygger på et stærkt match i både kultur og arkitektur. For som uafhængige arkitektvirksomheder er vi hos både AART og Mangor & Nagel drevet af en dyb dedikation til at sætte kvalitet i omgivelserne. En dedikation til at skabe arkitektur af høj kvalitet, hvor vi forener sansen for rum, lys og materialer med en bæredygtig bevidsthed og et håndværksmæssigt håndelag, som har drevet AART i mere end 20 år og Mangor & Nagel i mere end 70 år. Som en del af samme virksomhed samler vi derfor næsten 100 års dedikeret, arkitektfagligt virke.

Kontaktpersoner

Med Mangor & Nagel som en del af AART står vi endnu stærkere og endnu tættere på vores kunder i hele Danmark. Det gør vi med et team på +300 arkitekter, konstruktører, antropologer, bæredygtighedsspecialister og mange flere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Roskilde, Frederikssund, Stockholm og Oslo.

 • Koncern-CEO i AART
  Torben Skovbjerg Larsen
  Stiftende partner / CEO / Arkitekt MAA
  Aarhus
  tsl@aart.dk
  +45 25 32 32 79
 • Kunderelationer | Danmark Vest
  Kathrine H. Stærmose
  Partner / Kunderelationschef / Arkitekt MAA
  Aarhus
  khs@aart.dk
  +45 41 72 80 87
 • Kunderelationer | Danmark Øst
  Søren Stoustrup
  Mangor & Nagel - en del af AART / Partner / Markeds- og tilbudschef / Arkitekt
  København
  ss@aart.dk
  +45 22 82 57 85

Fakta om Mangor & Nagel - en del af AART

Med opkøbet overgår Mangor & Nagel til at hedde ’Mangor & Nagel – en del af AART’ frem til 2023, hvorefter virksomheden bliver en fuldt integreret del af den samlede AART-koncern og overgår til at hedde AART. Organisatorisk forbliver Mangor & Nagel i store træk som i dag. Bente Priess Andersen fortsætter som administrerende direktør og udgør fremover ledelsen sammen med Jacob Andersen som teknisk direktør, Claus Smed Søndergård som kreativ chef og Søren Stoustrup som markeds- og tilbudschef. Karsten Nagel og Torben Nagel træder ud af ledelsen og får et sæde i bestyrelsen af 'Mangor & Nagel - en del af AART'. I sin teamstruktur fortsætter virksomheden også som hidtil, mens der etableres flere initiativer med fokus på at fremme videndeling og samarbejde på tværs af den samlede AART-koncern, så kunder – også inden den fulde integration i 2023 – vil opleve en styrket rådgivning på tværs af segmenter og kompetencer.