Pakhusene

Pakhusene løfter deleøkonomien ind i udviklingen af bolig- og kontorbyggerier. Resultatet er et bæredygtigt byggeri bygget på fællesskab – til glæde for både virksomheder, beboere og byen i et bredere perspektiv.
 
Pakhusene er et markant og nytænkende byggeri på Aarhus Ø. Markant i kraft af sine stramme linjer, taktile teglfacader og 35.000 kvadratmeter, og nytænkende i kraft af sit fokus på at udnytte deleøkonomiens mange muligheder. Det er på den måde et bæredygtigt kraftcenter med fællesskabet i fokus. Et kraftcenter, der emmer af liv fra tidlig morgen til sen aften, og som det første byggeri på den nye havnebydel er blevet DGNB Guld certificeret.
 
Inspireret af deleøkonomien har virksomheder og beboere mulighed for at dele en lang række faciliteter – fra fitness med sauna og havnebad til kantine, mødelokaler og en stor tagterrasse. I weekenderne kan mødelokalerne tilmed bookes til sociale formål, og det samme gælder for kantinen, der allerede har dannet ramme om bryllupper og konformationer. Alt sammen med fokus på at skabe en bygning, der rækker ud over sig selv og skaber nye muligheder for udviklingen af den nye havnebydel.

Aarhus er inde i en meget positiv udvikling, det gælder ikke mindst på havnefronten, hvor vi nu har overtaget første etape af fremtidens kontorbyggeri i form af Pakhusene. Med denne type byggeri i høj kvalitet vil vi styrke Aarhus' profil som erhvervsby samtidig med, at pensionsopsparerne får et godt afkast.
Michael Bruhn / Direktør i PFA Ejendomme