Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Indretning som strategisk værktøj

Vi hjælper jer med at forløse jeres fulde potentiale – som privat virksomhed eller offentlig institution. Det gør vi med spaceplanning som et strategisk, effektskabende redskab til at højne jeres trivsel, styrke jeres samarbejde og synliggøre jeres værdier.

Det handler om jeres verden
Jeres strategiske ramme, arbejdspraksis og fysiske ramme. Det er dem, vi tager udgangspunkt i, når vi går strategisk til værks med at designe de rum og den bygning, der skal danne rammen om jeres hverdag. For os handler det nemlig om at se rummenes og bygningens potentialer for at forbedre jeres arbejdspraksis og imødekomme de behov, der gælder for netop jer.


Et succesfuldt samarbejde for os er effektfuldt. Det er når, vi har styrket vores kunders trivsel, samarbejde og omdømme.
Anette Bjerring Gammelgård | Faglig leder AART Spaceplanning

Se udvalgte cases her

AART Spaceplanning cases
AART Website spaceplanning 19

Planlægning indefra og ud
Vi planlægger indefra og ud, så arkitekturen og indretningen formes af jeres behov og ikke omvendt. Som noget helt særligt for at afklare og afdække jeres behov har vi udviklet det effektbaseret dialog- og designværktøj EffektkompasTM, ligesom vi holder os opdateret med udviklingen på tværs af brancher og samfund. Vores erfarne spaceplannere skræddersyr på den måde de mest optimale og unikke rumlige løsninger tilpasset jeres verden og visioner.

AART Website spaceplanning 07

Rådgivning

Vi rådgiver på tværs af skala og sektor. Så hvad enten du søger rådgivning til strategisk planlægning af rum i en privat virksomhed eller offentlig institution, så står vi klar med specialiseret rådgivning målrettet netop jeres behov og ønsker. Det gør vi med et holistisk blik for både jeres trivsel, samarbejde og værdier.

Holistisk tilgang der kombinerer

 1. Trivsel
 2. Samarbejde
 3. Værdier

TRIVSEL Med afsæt i egen og ekstern forskning planlægger og designer vi rum, så de højner jeres trivsel og generelle sundhed.

SAMARBEJDE Med afsæt i studier af jeres arbejdsflow planlægger og designer vi rum, så de styrker jeres samarbejde i og på tværs af afdelinger.

VÆRDIER Med dyb indlevelse i jeres værdier kultur og historie planlægger og designer vi rum, så de synliggør jeres værdier.

Vi har dyb erfaring og spænder bredt
Vi yder specialiseret rådgivning på tværs af skala og sektor – fra strategisk planlægning af rum i kontorhuse og kulturhuse til uddannelsesinstitutioner og større sygehusbyggerier. Vi står derfor altid klar til at rådgive om – eller blot inspirere til – hvordan planlægning af rum kan skabe stærke fortællinger, styrke det faglige fællesskab og højne trivslen blandt medarbejdere. Læg dertil, at vi har stærke procesværktøjer til at håndtere organisationsanalyse og medabejderinddragelse i forhold til forandringsprocesser.

Huset på Torvet - Den grønne passage i det nye kontor- og medborgerhus er en naturlig bufferzone mellem husets forskellige organisationer, her opstår uformelle mødesteder til glæde for både besøgende og medarbejdere.

Vi tager hånd om hele processen
Det gør vi for at sikre, at projektets form, detaljer og, ikke mindst, endelige effekter stemmer overens med de behov, ønsker og visioner, som projektet udspringer af. Vi har stor erfaring med at følge projekter fra de indledende visioner til den endelige ibrugtagning inden for så forskellige sektorer som kontor, kultur, uddannelse og sundhed – og vi står også klar til at hjælpe dig og din organisation.

AART Website spaceplanning 11

Læs mere om vores arbejde med strategisk planlægning af rum

AART magasin
AART Website spaceplanning 12

Vil du vide mere?

 • Anette Bjerring Gammelgård
  Associeret / Faglig leder AART Spaceplanning / Projektleder / Arkitekt MAA
  Aarhus
  aga@aart.dk
  +45 41 96 35 44
 • Nanna Flintholm
  Group partner / Leder af AART+ / Arkitekt MAA
  København
  nfl@aart.dk
  +45 41 96 35 42