Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Skandinavien | 03.06.2022

Udvider partnerkredsen

AART udvider partnerkredsen med Anne Sofie Buur Okkels som ny partner i Danmark, og dertil kommer flere nye associerede partnere på tværs af Skandinavien. Det sker som led i vores vækst og forsætte fokus på at etablere os som Skandinaviens førende rådgiver inden for effektbaseret arkitektur.

De seneste år har vi oplevet en stor udvikling med fortsat flere samarbejder med ambitiøse bygherre i Danmark og resten af Skandinavien. Det er derfor et naturligt skridt i vores vækst og faglige fundering at udvide partnerkredsen. For på den holder vi fast i den beslutningskraft og den effektbaserede tilgang til arkitektur, vi ser helt afgørende i mødet med kunder og samarbejdspartnere.

Vi kan derfor med stor glæde meddele, at Anne Sofie Buur Okkels, der i dag er leder af konceptudvikling i Aarhus, træder ind i ledelsen af vores danske aktiviteter som ny partner.

Ud over partnerudnævnelsen bliver udnævnes Johanne Mose Entwistle (effektchef og antropolog), Rasmus Højkjær Larsen (faglig leder AART Plan) og Nicolaj Østergaard Thunbo (arkitekt) udnævnt til associerede partnere i Danmark samt Ylva Preutz (kontorchef og specialist i social bæredygtighed) i Sverige og Thomas Pedersen (arkitekt) og Andreas Rosén (arkitekt) i Norge.

I tillæg til udnævnelserne til partner og associerede partnere udnævnes en række teamledere, faglige ledere og projektledere til associerede. Det gælder Michael Hedegaard Andersen, Kasper Corfitsen Guldbrandt, Jens Byriel Kinch, Thomas Lindhardt Sørensen, Stephanie Carr, Kristoffer Rye Rasmussen, Anette Bjerring Gammelgård, Christian Holtegaard, Isak Birgersson, Kristine Månsson, Anne Underhaug, Karsten Westmark, Elise Simonsen og Joakim Hovland Nærø.

1 Anne Sofie Buur Okkels 01
Anne Sofie Buur Okkels er udnævnt til ny partner i Danmark