Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Skandinavien | 15.09.2022

Styrker koncernledelsen med to nye profiler

VI har det seneste år gennemgået en positiv udvikling og vækst, og det er med stor glæde, at vi nu styrker koncernledelsen med to nye ansigter: Anne Aksglæde Stahl som CMO og Gitte Myrup Andersen som CPO.

Med ambitionen om at blive Skandinaviens mest betydningsfulde arkitektvirksomhed og mest meningsfulde arkitekturarbejdsplads ser vi udvidelsen af koncernledelsen med Gitte og Anne som et naturligt og strategisk vigtigt skridt for at nå vores mål.

Gitte har været en del af AART siden 2017, hvor hun som Head of People & Culture har stået i spidsen for HR, rekruttering, kompetence- og lederudvikling på tværs af vores seks kontorer med ambitionen om at gøre AART til et meningsfuldt sted at arbejde. En ambition, som hun fortsat vil arbejde for at gøre til virkelighed i sin nye rolle som CPO.

Med flere års erfaring i krydsfeltet mellem marketing og kommunikation i byggebranchen – senest som kommunikationsdirektør og medlem af landeledelsen i Sweco - vil Anne som CMO sætte kursen for vores kommunikationsstrategi samt styrke vores position og effektbaserede tilgang til arkitekturen.

Sammen tilfører Gitte og Anne stærke kompetencer inden for organisation, HR, kommunikation og marketing og med dem på holdet har vi stærke forudsætninger for at bygge videre på vores videre udvikling på tværs af Skandinavien.

Anne og Gitte slutter sig til en koncernledelse, der udover de to består af vores tre stiftende partnere CEO Torben Skovbjerg, CCO Anders Strange og CINO Anders Tyrrestrup samt CFO Rune Haack Quist Hove.

Ejerkredsen er uændret og består af Torben Skovbjerg Larsen, Anders Strange, Anders Tyrrestrup, Nanna Flintholm og Mads Nygaard.

Koncernledelse AART 2022 01 KM
Fra venstre ses Torben Skovbjerg Larsen, Gitte Myrup Andersen, Anne Aksglæde Stahl, Anders Strange og Anders Tyrrestrup. Fraværende: Rune Haack Quist Hove (Kredit: Kirstine Mengel)