Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 01.02.2023

Mads Nygaard indtræder i Arkitektforeningens fagdommerkorps

Partner og arkitekt MAA, Mads Nygaard, er blevet en del af Arkitektforeningens Fagdommerkorps, hvor han skal være med til at fremme kvaliteten i det byggede miljø med afsæt i sin store viden om, hvordan arkitekturen kan bidrage til at skabe en positiv effekt for mennesker og samfund.

Billede2

Som nyt medlem af fagdommerkorpset vil Mads Nygaard byde ind med sin mangeårige erfaring som arkitekt, beskikket censor og ekstern lektor ved Arkitektskolen Aarhus samt fra AARTs mange projekter på tværs af Skandinavien og sin store viden om, hvordan man omsætter visioner og mål til kvalitetsrig og effektfuld arkitektur.

”Som fagdommer er det et privilegium at kunne rådgive bygherrer, råd og komiteer i at holde fokus på arkitektonisk værdi og omsætte arkitektonisk indhold og visioner til grundlag for realisering, præmiering og videreudvikling.

Jeg ser frem til at tjene arkitekturen og bidrage til, at den kvalitet, der findes i de tidlige faser - uanset udbudsform - fremhæves, dokumenteres og videreføres i de vindende forslag og byggerier. I den sammenhæng vil jeg trække på både min akademiske og praktiske erfaring samt mine særlige kompetencer indenfor arkitektonisk nytænkning og grøn omstilling,” lyder det fra Mads Nygaard, der blandt andet har været med til at udvikle Danmarks første DGNB Diamant certificerede skolebyggeri samt en række af AARTs flagskibsprojekter - heriblandt Vikingeskibsmuseet i Oslo, Nicolinehus på Aarhus Ø og Koldkrigsmuseet REGAN Vest.

I udvælgelsen af de i alt 16 nye fagdommere har Arkitektforeningen lagt vægt på at styrke diversiteten i fagdommerkorpset og sikre en bred repræsentation fra hele landet, ligesom der blev lagt vægt på bl.a. faglig anerkendelse og engagement samt praktisk erfaring og specialområder.

Læs mere på Arkitektforeningens hjemmeside