Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Spaceplanning

Vi hjælper jer med at forløse jeres fulde potentiale – som privat virksomhed eller offentlig institution. Det gør vi med spaceplanning som et strategisk, effektskabende redskab til at højne jeres trivsel, styrke jeres samarbejde og synliggøre jeres værdier.

Det handler om jeres verden

Jeres strategiske ramme, arbejdspraksis og fysiske ramme. Det er dem, vi tager udgangspunkt i, når vi går strategisk til værks med at designe de rum og den bygning, der skal danne rammen om jeres hverdag. For os handler det nemlig om at se rummenes og bygningens potentialer for at forbedre jeres arbejdspraksis og imødekomme de behov, der gælder for netop jer.

Spaceplanning services og kompetencer dia web AART 09 09
Et succesfuldt samarbejde for os er effektfuldt. Det er når, vi har styrket vores kunders trivsel, samarbejde og omdømme.
Anette Bjerring Gammelgård | Faglig leder AART Spaceplanning

Vi planlægger indefra og ud

Vi planlægger indefra og ud, så arkitekturen og indretningen formes af jeres behov og ikke omvendt. Som noget helt særligt for at afklare og afdække jeres behov har vi udviklet det effektbaseret dialog- og designværktøj EffektkompasTM, ligesom vi holder os opdateret med udviklingen på tværs af brancher og samfund. Vores erfarne spaceplannere skræddersyr på den måde de mest optimale og unikke rumlige løsninger tilpasset jeres verden og visioner.

AART 20211130 TH 0180 H