Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Spaceplanning

Vi hjælper jer med at forløse jeres fulde potentiale – som privat virksomhed eller offentlig institution. Det gør vi med spaceplanning som et strategisk, effektskabende redskab til at højne jeres trivsel, styrke jeres samarbejde og synliggøre jeres værdier.

Det handler om jeres verden – jeres visioner, fysiske rammer og arbejdspraksisser. Det er dem, vi tager udgangspunkt i, når vi går strategisk til værks med at planlægge og designe de rum og den bygning, der skal danne rammen om jeres hverdag. For os handler det nemlig om at se rummenes og bygningens potentialer for at forbedre jeres arbejdspraksisser og imødekomme de behov, der gælder netop jer.

AART aarhus 2017 KSM 05
Et succesfuldt samarbejde for os er effektfuldt. Det er når, vi har styrket vores kunders videndeling, produktivitet og omdømme.
Anette Bjerring Gammelgård | Faglig leder for spaceplanning

Vi planlægger indefra og ud – så indretningen og arkitekturen formes af jeres behov og ikke omvendt. Som noget helt særligt for at afklare og afdække jeres behov har vi udviklet det effektbaseret dialog- og designredskab EffektkompasTM, ligesom vi holder os opdateret med udviklingen på tværs af brancher og samfund. Vores erfarne spaceplannere skræddersyr på den måde de mest optimale og unikke rumlige løsninger til netop jer.

AART aarhus 2017 KSM 04

Rådgivning

Vi rådgiver på tværs af skala og sektor. Så hvad enten du søger rådgivning til strategisk planlægning af rum i en privat virksomhed eller offentlig institution, så står vi klar med kompetent rådgivning målrettet netop dine behov og ønsker.

Vi har dyb erfaring og spænder bredt – fra strategisk planlægning af rum i kontorhuse og kulturhuse til uddannelsesinstitutioner og større sygehusbyggerier. Vi yder derfor specialiseret rådgivning på tværs af sektorer, hvor vi står klar til at rådgive om – eller blot inspirere til – hvordan planlægning af rum kan skabe stærke fortællinger, styrke det faglige fællesskab og højne trivslen blandt medarbejdere. Læg dertil, at vi har stærke procesværktøjer til at håndtere organisationsanalyse og medabejderinddragelse i forhold til forandringsprocesser.

AART aarhus 2017 KSM 18

Vi tager sikkert hånd om alle faser – det gør vi for at sikre, at projektets form, detaljer og, ikke mindst, endelige effekter stemmer overens med de behov, ønsker og visioner, som projektet udspringer af. Vi har stor erfaring med at følge projekter fra de indledende visioner til den endelige ibrugtagning inden for så forskellige sektorer som kontor, kultur, uddannelse og sundhed – og vi står også klar til at hjælpe dig og din organisation.

AART aarhus 2017 KSM 16

Vi tager sikkert hånd om alle faser

 1. Rammesætning
 2. Behovsafdækning
 3. Programmering
 4. Skræddersyet designkoncept

Referencer

Vi rådgiver på et bredt fundament af referencer – fra strategisk planlægning af rum for skoler og kulturhuse til nogle af Danmarks største virksomheder og Skandinaviens største sygehuse.

Vidste du at...

I kan styrke jeres medarbejderes produktivitet med 10 procent, hvis I arbejder strategisk med jeres arbejdsflow.

Mød vores spaceplannere

 • Kasper Corfitsen Guldbrandt
  Teamleder / Arkitekt MAA
  Aarhus
  kcg@aart.dk
  +45 41 96 10 55
 • Anette Bjerring Gammelgård
  Faglig leder for spaceplanning / Arkitekt MAA
  Aarhus
  aga@aart.dk
  +45 41 96 35 44
 • Rikke Ranch Høgstrup
  Arkitekt MAA
  Aarhus
  rrh@aart.dk
  +45 52 34 79 75
 • Christian Holtegaard
  Arkitekt MAA
  Aarhus
  chc@aart.dk
  +45 41 96 17 69