Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Bolig

Vi hjælper vores kunder med at udvikle boligbyggerier til den private og almene sektor.

I snart 20 år har vi skabt boliger til den private og almene sektor i hele Skandinavien, hvor vi har omsat samfundstendenser til moderne og bæredygtige boformer forankret i den lokale byggeskik. Blandt meget andet har vi i Aarhus skabt det terrasserende Nicolinehus, i Ringkøbing fremtidens seniorbofællesskab og i Stavanger et af Europas største træbyggerier, som i 2014 blev kåret til verdens bedste boligbyggeri af World Architecture News.

Nicolinehus View fra vandet 2018
Med Nicolinehus har vi omsat den klassiske karré til et terrasserende landskab i hjertet af Aarhus' nye havnebydel.

Vi har stor erfaring med at skabe sunde og socialt stimulerende bygninger, som er gennemtænkt til mindste detalje. Ikke kun i forhold til traditionelle parametre som indeklima, daglysforhold og materialekvalitet, men også i forhold til oplevelsen af fællesskab. Som en del af vores AART DNA arbejder vi nemlig fokuseret med at forandre og forbedre, hvordan unge, familier og seniorer bor, så nye møder opstår på tværs af generationer og sociale skel.

AART Fremtidens seniorbofaellesskab Faellesrum
Med fremtidens seniorbofællesskab i Ringkøbing har vi sammen med Realdania åbnet for nye perspektiver på livet som aktiv senior.

Vil du vide mere?

Torben Skovbjerg Larsen
Stiftende partner / CEO / Arkitekt MAA
Aarhus
tsl@aart.dk
+45 25 32 32 79