Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Tvetenveien 8

Kontorbygning i samspil med byen

Beliggenhed
Oslo, Norge
Bygherre
Argentum / IK Gruppen
Størrelse
12.500 kvm
Opdrag
-
Status
Under udvikling
Arkitekt
AART
Landskabsarkitekt
Studio Oslo Landskapsarkitekter
Konsulent
Norconsult
Tvetenveien 8 Oslo AART architects 01 web

En udadvendt bygning med en mangfoldighed af funktioner indadtil. Det er essensen af den nye kontorbygning, som bygges sammen med en eksisterende bygning, så der skabes et samlende kontormiljø på 19.000 kvadratmeter i den centrale del af bolig- og erhvervsbydelen Bryn i Oslo.

Kontorbygningen opføres på ejendomsselskabets IK Gruppens ubebyggede grund i Bryn. Bygningen bliver på 12.500 kvadratmeter fordelt på fem etager og vil sammen med ejendomsselskabet Argentums eksisterende bygning på nabogrunden tilbyde 19.000 kvadratmeter moderne kontorer, fællesfunktioner, showroom og lager – og vel at mærke nær bydelens centrum og måske mest tilgængelige beliggenhed i både bil og med kollektiv trafik.

Indadtil åbner et atrium bygningen og binder dens mange funktioner sammen, samtidig med at bygningen udadtil træder både robust og dynamisk frem i bybilledet – ikke mindst i kraft af facaden beklædt med natursten og kompositionen af lofthøje vinduespartier. Det er således en bygning skabt til, ikke alene at gøre noget godt for virksomhederne, men også give noget tilbage til byen.

Samspillet med byen kommer også til udtryk i ankomsttorvet ved hovedindgangen, der med sine træer, beplantning og opholdsmuligheder føjer nye kvaliteter til de nære omgivelser, som i dag er præget af asfalt og parkering. Det hele med sigte på at skabe et inkluderende og inviterende byrum, hvorfor parkering flyttes fra gadeplan til en parkeringskælder under bygningen.

Vil du vide mere?