Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Tordenskiold Brygge

Styrker udsigten til elven

Beliggenhed
Fredrikstad, Norge
Bygherre
Jaca Eindom
Størrelse
6.700 kvm
Opdrag
Privat opdrag i 2015
Status
Opført 2019
Arkitekt
AART
Tordenskiold Brygge Morten Obbink AART L 3

Som en hybrid mellem den klassiske karré og det terrasserende landskab styrker Tordenskiold Brygge udsigten til elven i hjertet af Fredrikstad. Det er en bygning, hvor livet leves inde og ude – i både gadeplan og i højden – så der skabes rammer for et rigt og rekreativt byliv.

Fremstår som en urban oase

Med sin skrånende struktur nedskaleres Tordenskiold Brygge og bringes i øjenhøjde med livet langs promenaden. Samtidig eksponeres altanerne og tagterrasserne mod promenaden, mens antallet af lejligheder med udsigt mod elven maksimeres. Tordenskiold Brygge fremstår på den måde som en urban oase i hjertet af byen. En oase, hvor tagterrasserne slynger sig op ad byggeriet og binder det sammen i et karakterfuldt, arkitektonisk greb.

Tordenskiold Brygge Morten Obbink AART L 1

Rummer stor fleksibilitet

For at skabe størst mulig fleksibilitet er lejlighederne disponeret som moduler, der alt efter behov kan lægges sammen – horisontalt og vertikalt. De øverste lejligheder langs elven er desuden designet som eksklusive penthouselejligheder, hvor den skrånende tagflade skaber varierende rum med højt til loftet og enestående udsigt over byen. For at fremme et levende bymiljø med caféer og butikker er lejlighederne placeret på en base af erhvervslejemål, der åbner stueetagen mod byen.

Tordenskiold Brygge Morten Obbink AART L 5

Vil du vide mere?