Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

NRK

Hovedkontor for Norges største medievirksomhed

Beliggenhed
Oslo, Norge
Bygherre
Stor-Oslo Eiendom
Status
Visionsforslag
Arkitekt
AART
Projekttype
Nybyg
Transformation
Aart stor oslo eiendom nrk linderud oslo visionsforslag 4 justeret

Visionsforslag for udviklingen af NRK’s fremtidige hovedkontor i Linderud nord for Oslo. Et hovedkontor, der med visionsforslaget vil træde i karakter som en bæredygtig og mangfoldig medieby med udsigt over den norske hovedstad.

Fremtidens medieby

En række ejendomsudviklere har budt ind på udviklingen af NRK’s fremtidige hovedkontor. Heriblandt Stor-Oslo Eiendom for hvem vi har skabt et visionsforslag for udviklingen af det nye hovedkontor for Norges største medievirksomhed. Med forslaget viser vi mulighederne for at etablere hovedkontoret i Linderud nord for Oslo, hvor det tidligere og i dag bevaringsværdige hovedkontor for Siemens kan transformeres til fremtidens medieby. En medieby, som vil tilbyde en unik udsigt over den norske hovedstad, samtidig med at gøre for området ved Groruddalen, hvad Operaen har gjort for Bjørvika.

Aart stor oslo eiendom nrk linderud oslo visionsforslag 2
Vi tror på, at vi kan udvikle noget spektakulært med dette projekt, for eksempel vil TV-studierne på de øverste etager byde på en helt fantastisk udsigt.
Mathis Grimstad / Administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom
Aart stor oslo eiendom nrk linderud oslo visionsforslag 3

Bæredygtigt fundament

Visionsforslaget viser, hvordan grundarealet i Linderud kan imødekomme NRK’s ønsker og krav ved at favne en bred vifte af funktioner, heriblandt boliger og andre kommercielle aktører. Derudover viser det, hvordan NRK får mulighed for at bygge fremtidens medieby på et bæredygtigt fundament. For ved at bevare Siemens tidligere hovedkontor og transformere det til nye formål reduceres CO2-udslippet fra produktion, bearbejdning og transport af materialer og dermed også klimaaftrykket markant.

Aart stor oslo eiendom nrk linderud oslo visionsforslag 6
Vil du vide mere?
Susanne Joys
Partner / Daglig Leder Norge / Arkitekt MNAL
Oslo
sujo@aart.no
+47 91 71 58 06