Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Fjordbrynet

Tæt på skov og fjord

Beliggenhed
Kolding, Danmark
Bygherre
PFA Ejendomme
Størrelse
20.000 kvm
Opdrag
Privat opdrag i 2019
Status
Etape 1 opført i 2021
Arkitekt
AART
Ingeniør
Rønslev
Cowi
Entreprenør
Adsbøll Entreprise
Boliger i kolding PFA AART web front 1

Tæt på skov og fjord. Det er essensen af Fjordbrynet, hvor fire boligtårne med tilsammen 208 boliger rejser sig direkte ud til Kolding Fjord og i smukt samspil med fredet skov og rekreative, grønne områder.

Med sin attraktive placering mellem skoven og fjorden er Fjordbrynet skabt i tæt samspil med omgivelserne. Udsigten til fjorden og skoven har været afgørende for designet af boligtårnene, der rejser sig som slanke bygningskroppe for at minimere fodaftrykket på terræn og maksimere beboernes mulighed for at benytte de grønne omgivelser. Samspillet med omgivelserne kommer blandt andet til udtryk i det store, møblerede glasindgangsparti, som udover ankomst for beboerne vil fungere som fællesrum med udkig til skoven.

Samspillet med omgivelserne sker ikke kun på terræn, men også i højden, hvor alle boliger – og langt de fleste med altaner – får udsigt til de grønne trækroner, den blå fjord og/eller Kolding bymidte. Desuden er der planer om at etablere en grøn tagterrasse øverst på hver af de fire boligtårne. Tagterrasserne vil være tilgængelige for alle beboere, og vil med sine overdækkede glaspartier skabe rum for fællesskabende aktiviteter højt hævet over byen – fra tidligt forår til sent efterår.

Fjordbrynet vil rumme lejeboliger i de nedre etager og ejerboliger på de øverste etager, og boligerne vil spænde fra 80 til 180 kvadratmeter. En variation af boliger, som vil skabe et inkluderende boligområde med en bred vifte af beboere – fra singler og seniorer til små og store familier.


Vil du vide mere?

Martin Gertsen
Associeret partner / Teamleder / Konstruktør
Aarhus
mge@aart.dk
+45 41 96 35 11