Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

03.09.2019

Vinder stor rammeaftale med Bygningsstyrelsen

I et team med H+ Arkitekter i spidsen har vi vundet totalrådgivningen for statsligt byggeri i Region Hovedstaden. Rammeaftalen er et af de største offentlige udbud de seneste år.

AART Aarhus kontor

Teamet består af H+ Arkitekter som totalrådgiver med AART architects, Rønnow Arkitekter, Oluf Jørgensen, Strunge Jensen, Cubic Group og Schul Landskabsarkitekter som underrådgivere.

”Hos AART samarbejder vi allerede med Bygningsstyrelsen, blandt andet i forbindelse med Udlændingestyrelsens nye hovedkontor i Næstved, og med den nye rammeaftale ser vi frem til at bygge videre på det gode samarbejde. Som team ser vi frem til at løfte vores tværfaglige kompetencer ind i udviklingen af fremtidens statslige byggeri i hovedstaden,” udtaler partner og CEO Torben Skovbjerg Larsen.

Bygningsstyrelsen er gået fra 20 til tre rammerådgivere for at sikre bedre rådgivning og tættere dialog. Fremover vil vi som team være enerådgiver i Region Hovedstaden for sager på op til 3,5 millioner kroner i rådgiverhonorar. Meget energi har været lagt i tilbudsprocessen, som startede helt tilbage i efteråret 2018, og vi er derfor stolte over, at vores tilbud blev vurderet bedst på alle tre kriterier: 'Pris', 'Organisation, ressourcer og kompetencer' samt 'Cases'.