Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

14.11.2019

Taler på Norges største konference om sygehusbyggeri

Dokumentationschef i AART, Johanne Mose Entwistle, var den 11. november blandt talerne på Sykehusbyggkonferansen 2019 i Trondheim.

Johanne Mose Entwistles oplæg på Sykehuskonferansen 2019

Som dokumentationschef står Johanne Mose Entwistle i spidsen for vores arbejde med at dokumentere den sociale og økonomiske effekt af vores opførte projekter. Et arbejde, som hun præsenterede på årets konference, hvor hun koblede vores dokumentationsarbejde med vores dybe erfaring inden for sygehusbyggeri – for med mere end 800.000 kvadratmeter under udvikling inden for sundhedssektoren er vi blandt Skandinaviens førende arkitektvirksomheder på netop dette område.

Foran 300 tilhørere fortalte hun om vores strategiske sigte på at bringe arkitekturen i spil som en katalysator for at udvikle organisationer og samfund. Ikke mindst inden for sundhedssektoren, hvor vores dokumentationsteam indsamler effektfuldt viden fra egne projekter og ekstern forskning. En viden, som vi omsætter til beslutningsstøtte i vores mange projekter – seneste eksempel er vores vinderforslag til børne- og ungehospicet i Rønde, hvor dokumentationsteamet med feltstudier og grundig research supplerede byggeprogrammet og åbnede for nye perspektiver på at gøre en mærkbar forskel for hospicets børn, unge og deres familier.

Se vores mange sundhedsprojekter her