Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Norge / 01.02.2020

Taler om effekt på pop-up messe i Oslo

Dokumentationschef i AART, Johanne Mose Entwistle, var den 22. januar blandt talerne på Trends & Traditions pop-up messe i Oslo.

Trend and Tradition Oslo Johanne AART Januar 2019

Hos AART arbejder vi dedikeret med at dokumentere effekten af vores opførte projekter. Et arbejde, som Johanne Mose Entwistle præsenterede på Trends & Traditions pop-up messe som del af årets Oslo Design Fair. Her koblede hun vores effektfulde dokumentationsarbejde med vores erfaring inden for kontorbyggeri. Det gjorde hun med afsæt i vores design af Pakhusene i Aarhus – et fællesskabende kontorbyggeri, der giver virksomheder mulighed for at udnytte kvadratmeterne langt mere effektivt og bæredygtigt i forhold til et traditionelt kontorbyggeri.

For ved at dele faciliteter som møderum, kantine og auditorium optimeres ikke alene kvadratmeterne. Som virksomhed får man også råderum over et langt større areal, end man betaler for – faktisk helt op til 270 procent. Dertil kommer fællesskabende faciliteter som fitness, sauna og havnebad, der ifølge vores eftermålinger af Pakhusene har bidraget til at skabe nye netværk på tværs af de forskellige virksomheder.

Hør mere om vores effektfulde arbejde med arkitektur, når Johanne taler på årets Trends & Traditions messe i København den 30. april. Derudover kan du læse mere om vores effekt case om Pakhusene her