Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark / 28.09.2020

Stephanie Carr bliver Sustainable Change Maker

Stephanie Carr bliver Sustainable Change Maker Stephanie Carr, bæredygtighedsansvarlig i AART, er blevet udvalgt til netværket Sustainable Change Makers, hvor hun skal være med til at drive en mere bæredygtig dagsorden sammen med andre unge talenter på tværs af kompetencer og sektorer. I netværket vil hun bidrage med viden om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Derudover vil hun inddrage netværket, som tæller over 60 unge fra forskellige brancher, i vores arbejde med at udvikle morgendagens bæredygtige bygninger og byrum. ”Der vil uden tvivl være rigtig meget at lære og hente fra netværket. Det er unge ildsjæle, som har helt andre krav og forventninger til deres omgivelser og bæredygtighed. Derfor er det vigtigt at forstå og høre deres stemmer, da det i høj grad er dem, vi designer bygninger til i fremtiden,” siger Stephanie Carr.

Bæredygtighedsansvarlig i AART, Stephanie Carr, er udvalgt til netværket Sustainable Change Makers, hvor hun skal være med til at drive den bæredygtige dagsorden sammen med 60 andre unge talenter på tværs af brancher og kompetencer. I netværket vil hun bidrage med viden om bæredygtig arkitektur, ligesom hun med netværket vil løfte ny viden ind i vores arbejde med at udvikle morgendagens bæredygtige bygninger og byrum.

”Der vil uden tvivl være rigtig meget at lære og hente fra netværket. Det er unge ildsjæle, som har helt andre krav og forventninger til deres omgivelser end tidligere generationer, når det gælder bæredygtighed. Derfor er det vigtigt at høre deres stemmer, da det i høj grad er dem, vi designer bygninger til i fremtiden,” fortæller Stephanie Carr.

Læs mere om Sustainable Change Makers